Οικονομία / Επιχειρήσεις

Πιστοποίηση από την EVPU για το προϊόν BASE-6124/SB της OLYMPIA ELECTRONICS

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E.  εδώ και 41 χρόνια παράγει στην Ελλάδα  ηλεκτρονικά συστήματα υψηλής ποιότητας & τεχνολογίας,  τα οποία συνοδεύονται από τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για να παρέχουνε την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και ποιότητα  στον τελικό καταναλωτή.

     Πρόσφατα η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. απέκτησε πιστοποιητικό από το Ευρωπαϊκό έγκριτο εργαστήριο πιστοποίησης ποιότητας EVPU για το προιόν BASE-6124/SB. H ΒΑSE-6124/SB είναι βάση με φάρο για διευθυνσιοδοτούμενους ανιχνευτές. Χρησιμοποιεί την έξοδο του ανιχνευτή για τροφοδοσία και για συναγερμό.

Σε περίπτωση πυρκαγιάς παράγει ηχητικό σήμα και οπτική ένδειξη που καλύπτει μεγάλη περιοχή. Η ρύθμιση γίνεται από διακόπτες. Συνεργάζεται αποκλειστικά με πίνακες της σειράς BSR-100X  και τους ανιχνευτές τους.

Οι διευθυνσιοδοτούμενοι ανιχνευτές που συνεργάζονται με την BASE-6124/SB είναι οι: BSR-6155, BSR-6157 και BSR-6160 (χωρίς βάση). Κατά τη διάρκεια συναγερμού, τα LED’s αναβοσβήνουν και η σειρήνα ηχεί. Σταματούν μόνο μετά από επαναφορά του πίνακα (reset). To προϊόν BASE-6124/SB έχει 3 επιλογές λειτουργίας: λειτουργία σαν σειρήνα με φάρο, λειτουργία μόνο σαν σειρήνα ή λειτουργία μόνο σαν φάρος.

     Η φιλοσοφία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στηρίζεται στην αντίληψη «υψηλής ποιότητας ανταγωνιστικά προϊόντα τεχνολογίας αιχμής στην πιο ανταγωνιστική τιμή με πελατοκεντρικό προσανατολισμό».

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Η Olympia Electronics συμβάλει για το περιβάλλον στα πλαίσια της πολιτικής εταιρικής ευθύνης  “Think Green”  που εφαρμόζει

Νέες ευκαιρίες χρηματοδότησης από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας ύψους 1,16 δις ευρώ για νεοφυείς και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

ΣΕΒΕ: Ιστορικό υψηλό εξαγωγών στα 40 δις ευρώ το 2021, πλησιάζοντας στον στρατηγικό στόχο εξωστρέφειας του 25% που έχει θέσει ο ΣΕΒΕ

Ψηφιοποιημένες υπηρεσίες στο Επιμελητηρίο Πιερίας εξ αποστάσεως και με ασφάλεια μέσω της εφαρμογής e-Επιμελητήριο

Επιμελητηριακή Σχολή Πιερίας / Τέσσερις κύκλοι σεμιναρίων που απαντούν στις σύγχρονες απαιτήσεις του εμπορίου