Οικονομία / Επιχειρήσεις

Πιστοποίηση από την EVPU για το προϊόν BASE-6124/SB της OLYMPIA ELECTRONICS

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E.  εδώ και 41 χρόνια παράγει στην Ελλάδα  ηλεκτρονικά συστήματα υψηλής ποιότητας & τεχνολογίας,  τα οποία συνοδεύονται από τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για να παρέχουνε την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και ποιότητα  στον τελικό καταναλωτή.

     Πρόσφατα η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. απέκτησε πιστοποιητικό από το Ευρωπαϊκό έγκριτο εργαστήριο πιστοποίησης ποιότητας EVPU για το προιόν BASE-6124/SB. H ΒΑSE-6124/SB είναι βάση με φάρο για διευθυνσιοδοτούμενους ανιχνευτές. Χρησιμοποιεί την έξοδο του ανιχνευτή για τροφοδοσία και για συναγερμό.

Σε περίπτωση πυρκαγιάς παράγει ηχητικό σήμα και οπτική ένδειξη που καλύπτει μεγάλη περιοχή. Η ρύθμιση γίνεται από διακόπτες. Συνεργάζεται αποκλειστικά με πίνακες της σειράς BSR-100X  και τους ανιχνευτές τους.

Οι διευθυνσιοδοτούμενοι ανιχνευτές που συνεργάζονται με την BASE-6124/SB είναι οι: BSR-6155, BSR-6157 και BSR-6160 (χωρίς βάση). Κατά τη διάρκεια συναγερμού, τα LED’s αναβοσβήνουν και η σειρήνα ηχεί. Σταματούν μόνο μετά από επαναφορά του πίνακα (reset). To προϊόν BASE-6124/SB έχει 3 επιλογές λειτουργίας: λειτουργία σαν σειρήνα με φάρο, λειτουργία μόνο σαν σειρήνα ή λειτουργία μόνο σαν φάρος.

     Η φιλοσοφία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στηρίζεται στην αντίληψη «υψηλής ποιότητας ανταγωνιστικά προϊόντα τεχνολογίας αιχμής στην πιο ανταγωνιστική τιμή με πελατοκεντρικό προσανατολισμό».

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ουσιαστική στήριξη του Δήμου Κατερίνης στις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος | Μεγάλες μειώσεις στα τέλη τραπεζοκαθισμάτων

Επαγγελματίες Αιγινίου: Ζητούν απαλλαγή από τα Δημοτικά τέλη, την περίοδο του lockdown | Τι δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Ανέστης Μανώλας

Συνεδρίασε χθες το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πιερίας μέσω τηλεδιάσκεψης: Όλυμπος, τουριστική προβολή και Εμποροβιοτεχνική Έκθεση στο επίκεντρο της συζήτησης