Οικονομία / Επιχειρήσεις

Αυτοί είναι οι νέοι Ανιχνευτές Καπνού της OLYMPIA ELECTRONICS

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E.,  παρουσιάζει  δύο νέους ανιχνευτές καπνού, τον BS-506/LITHIUM & τον BS-506/ALKALINE.

Οι ανιχνευτές καπνού μετά από επιτυχή έλεγχο της παραγωγής και του συστήματος διασφάλισης ποιότητας που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, καθώς και έπειτα από επιτυχή εργαστηριακό έλεγχο, έλαβαν πιστοποίηση από τον κοινοποιημένο Ευρωπαϊκό φορέα πιστοποίησης “Dedal – Attestation and Certification” Ltd.

     Οι συγκεκριμένοι ανιχνευτές συνδυάζουν την υψηλή απόδοση με την κομψότητα, διαθέτουν οπτικό αισθητήρα και είναι κατάλληλοι για εγκατάσταση σε πολυκατοικίες, διαμερίσματα και δωμάτια. Είναι σχεδιασμένοι να παρέχουν έγκαιρη προειδοποίηση σε περίπτωση φωτιάς, δίνοντας αρκετό χρόνο στους ανθρώπους να εκκενώσουν το κτίριο / διαμέρισμα.

Τα κυριότερα τεχνικά χαρακτηριστικά τους είναι τα εξής:

  • Τροφοδοσία: αντικαθιστώμενες μπαταρίες 2xAA Λιθίου FR6 (L91)
  • Διάρκεια ζωής μπαταρίας: 10 χρόνια
  • Βαθμός προστασίας περιβλήματος: IP20
  • Κατασκευάζεται σύμφωνα με: ΕΝ14604-2005
  • Περιοχή θερμοκρασίας λειτουργίας: 0 έως 45ο C

     Χάρη στις πιστοποιήσεις από διεθνείς διαπιστευμένους φορείς, τα προϊόντα της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. τα εμπιστεύονται πάνω από 72 χώρες και έχουν χρησιμοποιηθεί σε έργα υψηλών προδιαγραφών, όπως είναι νοσοκομεία και αεροδρόμια.

Συντάκτρια : Κική Γλυκού

Ιστοσελίδα : https://www.olympia-electronics.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γιώργος Κωνσταντόπουλος: «Επιτακτική ανάγκη υποστήριξης των εξαγωγικών επιχειρήσεων ώστε να αποτελέσουν τον κινητήριο μοχλό της μετά-covid-19 εποχής»

Ουσιαστική στήριξη του Δήμου Κατερίνης στις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος | Μεγάλες μειώσεις στα τέλη τραπεζοκαθισμάτων