Τοπικά

Αλλάζει όψη το Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης

Ξεκίνησαν στο Α΄ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων βελτιωτικές παρεμβάσεις(πλακοστρώσεις), τόσο στο εσωτερικό του Α’ΔΑΚ(αίθουσα οργάνων γυμναστικήςκάτω από την κερκίδα του σταδίου), όσο και στους πέριξ υπαίθριους χώρους.

«Παράλληλα με τις τακτικές παρεμβάσεις συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων, στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο που υλοποιούν οι υπηρεσίες μας, την έμφαση που δίνουμε στη διαρκή καθαριότητα των εγκαταστάσεων προχωρήσαμε άμεσα σε βελτιωτικές παρεμβάσεις κάτι που το οφείλαμε στα παιδιά μας»σημειώνειο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Επιπλέον, στο Α’ ΔημοτικόΚοιμητήριο (Αγία Αικατερίνη),αφού υλοποιήθηκε η αποκατάσταση τμήματος της περιτοίχισης, τα συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας συνεχίζουν τις παρεμβάσειςαναβάθμισης των υπαίθριων χώρων του Κοιμητηρίουμε πλακοστρώσεις, επιστρώσεις με κυβόλιθους, ασφαλτοστρώσεις σε τμήματά του, συντηρήσεις σε όλη την έκτασή του, ενώ κατασκευάστηκε καιράμπα για διευκόλυνση πρόσβασης κ.α.

Αναπλάσεων συνέχεια στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο & στον αστικό ιστό

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Παράλληλα, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις ανάπλασης πεζοδρομίων στην οδό Λιτοχώρου (Βατάν), στην οδό 7ης Μεραρχίας (στο ύψος της περιοχής Τουρμπέ – Τζαμί), ενώ ξεκίνησαν αναπλάσεις πεζοδρομίων στις οδούς Πλάτωνος (περιοχή Νέας Ζωής) και Δάφνης (Περιοχή ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ), αντίστοιχα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι,  η Τεχνική Υπηρεσία ανταποκρίνεται καθημερινά και σε αιτήματα των δημοτών, όπως αυτά διατυπώνονται και υποβάλλονται μέσω της πλατφόρμας Novoville.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Να προωθηθούν τα αρδευτικά έργα και να επεκταθεί η αντιχαλαζική προστασία από αέρος στην Πιερία

Μουσική πανδαισία στη συναυλία αλληλεγγύης του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, της Δημοτικής Χορωδίας Αιγινίου και της Γλυκερίας για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους