Κοινωνία

Γιατί πρέπει να εμβολιαστούμε;

Μειδιαίτερο ενδιαφέρον την εκδήλωση – διαδικτυακή ενημέρωση με θέμα «Γιατί πρέπει να εμβολιαστούμε;» παρακολούθησαν την περασμένη Τρίτη οι Ρομά του καταυλισμού Πέλεκα.

Στη διάρκεια της διαδικτυακής ενημέρωσης, την οποία  πραγματοποίησε το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Κατερίνης, διατυπώθηκαν απορίες και καίρια ερωτήματα, τα οποία και απαντήθηκαν,από την Επισκέπτρια Υγείας Δέσποινα Τοπάλη.

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ., Σταύρος Χριστοφορίδης δήλωσε σχετικά: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Σαρηγιαννίδη – Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κατερίνης, καθώς και την κ.Τοπάλη, για την αγαστή συνεργασία που έχουμε και υλοποιούμε πάντα από κοινού δράσεις για την ευαισθητοποίηση των ευπαθών ομάδων.  Επίσης, να συγχαρώ τους κατοίκους του καταυλισμού για τη συμμετοχή και το έμπρακτο ενδιαφέρον  για την ασφάλειά τους.Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης, στο προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.Τιμούμε κάθε δημότη, που ανήκει σε ευάλωτη κοινωνική ομάδα. Παράλληλα, με τον συντονισμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμουαποδεικνύουμε ότι οι δράσεις μας συνεχίζονται με κάθε θεμιτό μέσο, παρά τις δύσκολες συνθήκες που έχει προκαλέσει η πανδημία.  Ενδιαφερόμαστε για τηνυγείαμας στην πράξη, ως πρωταρχικό μας μέλημα». 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ -MEGA | «Είναι η σειρά που γαλήνευε τις ψυχές μας» – «Μπράβο σας, μας κάνετε να σκεφτόμαστε διαφορετικά»

Δεύτερος νεκρός από τη φωτιά στο “Παπανικολάου”

Ο άτυχος 52χρονος είχε υποστεί βαρύτατα εγκαύματα στο κεφάλι, το στήθος και τα χέρια και είχε υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.