Κοινωνία

Δήμος Κατερίνης: Ολοκληρώθηκεη τριήμερη διανομή τροφίμων και άλλων ειδών σε1650 ωφελούμενες οικογένειες

Τρόφιμα και άλλα είδη ανάγκης διένειμε ο Δήμος Κατερίνης σε 1650 ωφελούμενες οικογένειες που δικαιούνται Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στον χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης, στην Ανδρομάχη, το τριήμερο από 24/2 έως 26/2/2021. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίαςτηρήθηκαν με αυστηρότητα οι κανονισμοί υγιεινής και οι οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι προσέρχονταν στον χώρο φορώντας μάσκες προστασίας και παραμένοντας στο όχημά τους, καθώς η διανομή τροφίμων & βασικής υλικής συνδρομής έγινε με διαδικασίες…..drivethrough.

«Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, ο Δήμος Κατερίνηςυλοποιεί προγράμματα χορήγησης τροφίμων και άλλων ειδών σε δημότες οι οποίοι, λόγω της κρίσης που διανύουμε, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Γενικότερα, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια τόνωσης όσων δημοτών μας, βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσχερή οικονομική θέση» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος συνεχάρη τους αιρετούς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τον άρτιο συντονισμό της όλης διαδικασίας.

Ειδικότερα, την ευθύνη και την εποπτεία της διαδικασίας είχαν ο Αντιδήμαρχος  Προγραμματισμού και Τοπικής Ανάπτυξης Γεώργιος Τσιαλός και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Κατανάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ -MEGA | «Είναι η σειρά που γαλήνευε τις ψυχές μας» – «Μπράβο σας, μας κάνετε να σκεφτόμαστε διαφορετικά»

Δεύτερος νεκρός από τη φωτιά στο “Παπανικολάου”

Ο άτυχος 52χρονος είχε υποστεί βαρύτατα εγκαύματα στο κεφάλι, το στήθος και τα χέρια και είχε υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.