Κοινωνία

Κατερίνη: Αθώος ο 39χρονος με το «μαϊμού» ασθενοφόρο – Τι ισχυρίζεται ο Συνήγορος του

Σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021, ο 39χρονος συνοδεία αστυνομικών αλλά και του πληρεξουσίου Δικηγόρου του κ. Μυλωνέρου Δημήτριου (φώτο) οδηγήθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης για το αδίκημα της Αντιποίησης Αρχής, καθώς όπως είχαμε γράψει νωρίτερα συνελήφθη στην Πιερία να οδηγεί όχημα από εταιρεία ενοικιάσεων στην Αττική και το είχε μετατρέψει σε «Ασθενοφόρο».

Κατά την ακροαματική διαδικασία ο κατηγορούμενος δια μέσω του συνηγόρου του αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδιδόταν κατ’ άρθρο 175ΠΚ, καθώς όπως ανέφερε με βάσει τα πραγματικά περιστατικά τα οποία περιγραφόταν αναλυτικά εντός της δικογραφίας, αλλά και του ίδιου του κατηγορητηρίου, δεν πληρούσαν επ’ ουδενί την νομοτυπική υπόσταση του φερόμενου αδικήματος, και με την γραμματική ερμηνεία του νόμου σε συνδυασμό με την πάγια νομολογία περί αντιποίησης αρχής έπρεπε να απαλλαχθεί της κατηγορίας. Ισχυρισμός που έγινε δεκτός από το Δικαστήριο και απαλλάχθηκε. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ -MEGA | «Είναι η σειρά που γαλήνευε τις ψυχές μας» – «Μπράβο σας, μας κάνετε να σκεφτόμαστε διαφορετικά»

Δεύτερος νεκρός από τη φωτιά στο “Παπανικολάου”

Ο άτυχος 52χρονος είχε υποστεί βαρύτατα εγκαύματα στο κεφάλι, το στήθος και τα χέρια και είχε υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.