Τοπικά

Παραχώρηση οικίσκων από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Νοσοκομείο Κατερίνης και το Κ.Υ. Αιγινίου

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου  πραγματοποίησε την Τετάρτη 3 Μαρτίου η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου με αφορμή την τοποθέτηση  των προκατασκευασμένων οικίσκων  (τύπου ISO BOX) που παρέδωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τη διενέργεια τεστ κορονοϊού.

Στην Κατερίνη η παράδοση έγινε με την παρουσία του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου κ. Γεώργιου Χατζηγεωργίου, του ιατρικού και  νοσηλευτικού προσωπικού και της τεχνικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Εκτός από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης αντίστοιχοι οικίσκοι  τοποθετήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου και στο Κέντρο Υγείας Κατερίνης (πρώην ΙΚΑ), ενώ για την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί η τοποθέτηση οικίσκου και στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα για τις στοχευμένες ενέργειές του για τη στήριξη του εθνικού συστήματος υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας, δήλωσε χαρακτηριστικά: «H διασφάλιση της δημόσιας υγείας των συμπολιτών μας αποτελεί  πρωταρχικό στόχο και σκοπό. Με τη μέριμνα και το συντονισμό του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα παρακολουθούμε συστηματικά τις εξελίξεις και τις ανάγκες των μονάδων υγείας σε υποδομές και εξοπλισμό  και συμβάλουμε με κάθε εφικτό τρόπο στην αντιμετώπισή τους. Η αναβάθμιση των υποδομών, του εξοπλισμού και των υπηρεσιών του νοσοκομείων της Πιερίας και όλης της Κεντρικής Μακεδονίας, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία τους και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους ασθενείς, αποτελεί προτεραιότητα της Περιφέρειας μας. Θα συνεχίσουμε ενεργά να στεκόμαστε στο πλευρό του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων μας που καθημερινά δίνουν με αυταπάρνηση μία μεγάλη και άνιση μάχη για την αντιμετώπιση των περιστατικών της πανδημίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σοφία Μαυρίδου:“Ενισχύουμε έμπρακτα τον πολιτισμό και δίνουμε βήμα και φωνή σε κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς”

Επιστολή Δημάρχου Κατερίνης προς τους Βουλευτές Πιερίας για τον διαγωνισμό εκμίσθωσης παραθαλάσσιων εκτάσεων στη Καλλιθέας

Επιχορήγηση του Δήμου Δίου-Ολύμπου με 231.700€ για την αποπληρωμή υποχρεώσεων παλαιοτέρων ετών από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις

Στενή συνεργασία Δήμου Κατερίνης & Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας | Από κοινού δρομολογούνται σημαντικά έργα και υποδομές