Τοπικά

Δήμος Κατερίνης: Ολοκληρώθηκαν οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο (Άγιος Λάζαρος)

  • Σε εξέλιξη επιχείρηση καθαρισμός σε κοινόχρηστους χώρους Εργατικών Κατοικιών

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στα Κοιμητήρια του Αγίου Λαζάρου, τιςοποίεςυλοποίησεη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης, στοχεύοντας στη διασφάλιση της πρόσβασης ατόμων με κινητικά προβλήματα στο Ναό.

«Οι παρεμβάσεις για την ασφαλή πρόσβαση ηλικιωμένων και ατόμων με κινητικά προβλήματα σε όλους τους χώρους, αποτελεί προτεραιότητα στο σχεδιασμό του Δήμου» δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο, μαζί με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας.

Με την κατασκευή ράμπας, η πρόσβαση ατόμων με κινητικά προβλήματα στον Ναό του Αγίου Λαζάρου είναι εφικτή με ασφάλεια, ενώ πέριξ του Ναού τοποθετήθηκαν κυβόλιθοι. Επιπλέον, άμεσα ο χώρος καθαρίστηκε από την Υπηρεσία Καθαριότητας και παραδόθηκε σε χρήση.

Να σημειωθεί, ότι αυτό το διάστημα η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, επικεντρώνει τις παρεμβάσεις της σε κοινόχρηστους χώρους Εργατικών Κατοικιών. Συνεργεία της εστίασαν στον καθαρισμό εντός των Εργατικών Κατοικιών σε Π. Κεραμίδι και Οδό Αυγουστίνου.

«Εργαζόμαστε βάση συγκεκριμένου προγραμματισμού, ώστε καμία περιοχή του Δήμου να μην εμφανίζει εικόνα παραμέλησης. Στο πλαίσιο του ίδιου προγραμματισμού, επικεντρώσαμε σε κοινόχρηστους χώρους Εργατικών Κατοικιών, καθώς και στα κοιμητήρια του Αγίου Λαζάρου» δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Κυριακίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Εντατικές οι εργασίες καθαριότητας και ευπρεπισμού των 12 Κοινοτήτων από την Αντιδημαρχία Καθημερινότητας

Ευχαριστήριο Αντιδημάρχου Καθημερινότητας Δίου-Ολύμπου Κώστα Κουριάτη προς τους υπαλλήλους στους τομείς καθαριότητας, πρασίνου και το τεχνικό προσωπικό

Συνάντηση εργασίας του Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων & Υποδομών με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου και την διευθύντρια της Πιερικής Αναπτυξιακής