Παραπολιτικά

Πολίτες σε Δράση: Φτάνει πια, σοβαρευτείτε!

Δεν ξέρουμε σε ποιο Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρεται το Δελτίο Τύπου της διοίκησης σε σχέση με την καταδίκη του κ. Τσιαμπέρα, αλλά σε αυτό που εμείς συμμετείχαμε την 10 Μαρτίου 2021, δεν αναγνώστηκε καμιά επιστολή, δεν έγινε καν θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν ζητήθηκε η θέση μας και φυσικά δεν έγινε καμιά αναφορά στο όνομα του εν λόγω Δημοτικού Συμβούλου. Για του λόγου το αληθές:

https://www.youtube.com/watch?v=-iEX2vTLTG0Κατανοούμε ότι ο κ. Δήμαρχος «έθαψε» το θέμα στη συνεδρίαση και επέλεξε ουσιαστικά να σταλεί ένα ακόμα εξωπραγματικό Δελτίο Τύπου για να αμβλύνει τη δυσφορία των υπαλλήλων.
Μας προκαλεί όμως ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σε άλλες περιπτώσεις επέλεξε την σιωπή, όταν δέχονταν προσβλητικές και απαξιωτικές αναφορές, από τον ΙΔΙΟ τον Δήμαρχο, άλλοι Δημοτικοί υπάλληλοι.
Είναι τουλάχιστον υποκριτική και επιλεκτική η ευαισθησία σας, κύριε Πρόεδρε. 
Ο συνδυασμός μας καταδικάζει ΚΑΘΕ επίθεση ή κακή συμπεριφορά έναντι Δημοτικών Υπαλλήλων και όχι «αλα κάρτ». Καταδικάζει επίσης τις πολιτικές διώξεις καθώς και την προσπάθεια της Διοίκησης να εργαλειοποιήσει τους Δημοτικούς Υπαλλήλους. 
Καλούμε τον Πρόεδρο να ανακαλέσει ΑΜΕΣΑ το αναληθές και προσβλητικό δελτίο τύπου για το Δημοτικό Συμβούλιο και τον θεσμό του Προέδρου.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ                                                  «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σπύρος Κουλκουδίνας | «Όλη η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ σε μια δήλωση του Αλέξη Τσίπρα και σε μία ανακοίνωση της κομματικής τους οργάνωσης»

Τη θέση του Αντιπροέδρου του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης αναλαμβάνει ο Μπάμπης Πεϊδης | Θα είναι τακτικό μέλος και στο Δ.Σ. του Δημοτικού Ραδιοφώνου

Η απάντηση Μπουσνάκη στο συνδυασμό Λιακόπουλου στα Περί Νομιμότητας Διαδικασίας «απευθείας διαπραγμάτευση χωρίς δημοσίευση»

Στο Δ.Σ. που διενεργήθηκε με τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου […]