Παραπολιτικά

Πολίτες σε Δράση: Φτάνει πια, σοβαρευτείτε!

Δεν ξέρουμε σε ποιο Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρεται το Δελτίο Τύπου της διοίκησης σε σχέση με την καταδίκη του κ. Τσιαμπέρα, αλλά σε αυτό που εμείς συμμετείχαμε την 10 Μαρτίου 2021, δεν αναγνώστηκε καμιά επιστολή, δεν έγινε καν θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν ζητήθηκε η θέση μας και φυσικά δεν έγινε καμιά αναφορά στο όνομα του εν λόγω Δημοτικού Συμβούλου. Για του λόγου το αληθές:

https://www.youtube.com/watch?v=-iEX2vTLTG0Κατανοούμε ότι ο κ. Δήμαρχος «έθαψε» το θέμα στη συνεδρίαση και επέλεξε ουσιαστικά να σταλεί ένα ακόμα εξωπραγματικό Δελτίο Τύπου για να αμβλύνει τη δυσφορία των υπαλλήλων.
Μας προκαλεί όμως ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σε άλλες περιπτώσεις επέλεξε την σιωπή, όταν δέχονταν προσβλητικές και απαξιωτικές αναφορές, από τον ΙΔΙΟ τον Δήμαρχο, άλλοι Δημοτικοί υπάλληλοι.
Είναι τουλάχιστον υποκριτική και επιλεκτική η ευαισθησία σας, κύριε Πρόεδρε. 
Ο συνδυασμός μας καταδικάζει ΚΑΘΕ επίθεση ή κακή συμπεριφορά έναντι Δημοτικών Υπαλλήλων και όχι «αλα κάρτ». Καταδικάζει επίσης τις πολιτικές διώξεις καθώς και την προσπάθεια της Διοίκησης να εργαλειοποιήσει τους Δημοτικούς Υπαλλήλους. 
Καλούμε τον Πρόεδρο να ανακαλέσει ΑΜΕΣΑ το αναληθές και προσβλητικό δελτίο τύπου για το Δημοτικό Συμβούλιο και τον θεσμό του Προέδρου.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ                                                  «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Μεγάλη τιμή για την Πιερία | Η Βουλευτής Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου παρούσα στην επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στη Βουλή

Ν.Δ.: Στις 24 Οκτωβρίου οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές | Οι «μνηστήρες» για την Προεδρία της Νομαρχιακής Οργάνωσης στην Πιερία

Η Μπέττυ Σκούφα στηρίζει Πολάκη | Διαβάστε το λόγο που η Πιερία θα πρέπει να είναι στο πλευρά του πρώην Υφυπουργού Υγείας