Κοινωνία

Lockdown: Ποια καταστήματα θα λειτουργήσουν την Καθαρά Δευτέρα

Διαφορετικός θα είναι φέτος ο εορτασμός της Καθαράς Δευτέρας, λόγω του lockdown που βρίσκεται σε ισχύ. Σήμερα, Κυριακή 14 Μαρτίου και αύριο Καθαρά Δευτέρα, 15 Μαρτίου, θα παραμείνουν ανοιχτά συγκεκριμένα καταστήματα προκειμένου οι καταναλωτές να μπορέσουν να κάνουν τις αγορές τους για το Σαρακοστιανό τραπέζι. Συγκεκριμένα, την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα θα είναι ανοιχτή η ιχθυαγορά στη Βαρβάκειο, ενώ θα λειτουργήσουν τα ιχθυοπωλεία, οι φούρνοι και τα μίνι μάρκετ.

Ειδικά για τα ιχθυοπωλεία στη Βαρβάκειοαυτά θα ανοίξουν το πρωί της Κυριακής στις 7 αλλά φέτος δεν θα κάνουν την παραδοσιακή “ολονυχτία” προς την Καθαρά Δευτέρα λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Θα λειτουργήσουν μέχρι τις 6 το απόγευμα της Κυριακής και θα ανοίξουν ξανά το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στις 7 το πρωί.

Επίσης, κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές την Καθαρά Δευτέρα, όπως κάθε χρόνο, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών. Υπενθυμίζεται ότι την Καθαρά Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά τα σούπερ μάρκετ.

Υπενθυμίζεται ότι οι μετακινήσεις σε ιχθυοπωλεία, μίνι μάρκετ, φούρνους με SMS και τον κωδικό 2, θα πραγματοποιούνται μόνο εντός του δήμου διαμονής ή εντός 2 χιλιομέτρων από την οικία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο Φώντας Μπαραλιάκος έκανε την τρίτη δόση και στέλνει το δικό του μήνυμα: «Το ισχυρότερο όπλο που έχουμε είναι το εμβόλιο»

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου προς Οικουμενικό Πατριάρχη: «Η Ορθοδοξία και ολόκληρη η Οικουμένη έχει ανάγκη την παρουσία σας περισσότερο από ποτέ»