Αγροτικά Νέα

Επέκταση του αρδευτικού δικτύου Τριλόφου |- Αυτοψία του Δημάρχου Κατερίνης και του προέδρου της κοινότητας στην περιοχή

Την πληρέστερη άρδευση των καλλιεργειών της Τ.Κ. Τριλόφου και την καλύτερη διαχείριση του νερού για την άρδευση σε μία από τα μεγαλύτερες αγροτικές περιοχές της συγκεκριμένης τοπικής κοινότητας αναμένεται να εξασφαλίσει η επέκταση του αρδευτικού δικτύου στη θέση «Κλεισάμπαιρ», που προγραμματίζει ο Δήμος Κατερίνης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμοςσυνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Τ.Κ. Δημήτρη Ελευθεριάδη πραγματοποίησε αυτοψία στην περιοχή που θα υλοποιηθεί η παρέμβαση.

«Δρομολογούμε ένα σημαντικό έργο, το οποίο, με την εξασφάλιση του αρδευτικού νερού, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη βελτίωση της αγροτικής παραγωγής και την τόνωση του αγροτικού εισοδήματος»  τονίζει σε δήλωσή του ο κος Κουκοδήμος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κοινή επιστολή των Περιφερειαρχών Κ. Μακεδονίας, Δ. Μακεδονίας και Θεσσαλίας στον Πρωθυπουργό για την αντιμετώπιση των καταστροφών από τον πρόσφατο παγετό

Ανδρέας Λυκουρέτζος – Πρόεδρος ΕΛΓΑ: «θα καταβληθούν στο ακέραιο οι αποζημιώσεις τις οποίες δικαιούνται οι αγρότες»

Νίκος Παπανικολάου: «Προσπαθούν να καταργήσουν τις λαϊκές, χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τον αρνητικό αντίκτυπο που θα έχει μία τέτοια εξέλιξη»