Κοινωνία

Η Πιερία αποχαιρετά τον Απόστολο Βουνίσιο

Η Πιερία αποχαιρετά έναν σπουδαίο άνθρωπο,  ο οποίος άφησε την προσωπική του σφραγίδα στα τοπικά δρώμενα. Μόλις έγινε γνωστή η απώλεια του πρώην κοινοτάρχη Κορινού Απόστολου Βουνίσιου, φορείς της Πιερίας εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για την απώλεια του.

Η Σοφία Μαυρίδου

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας έγραψε για την απώλεια του Απόστολου Βουνίσιου στην προσωπική της σελίδα στο facebook.

Έφυγες πολύ νωρίς από κοντά μας ,αγαπημένε μας φίλε Απόστολε!!Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, οικογενειάρχης, φίλος και αγωνιστής της αυτοδιοίκησης!!Πρόσφερες  στον τόπο σου γιατί τον λάτρευες  και προσπαθούσες καθημερινά  να βρίσκεσαι στο πλευρό των συνδημοτών σου!!Σ’ ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια και  στήριξη σου όλα τα χρόνια !!Καλό ταξίδι, καλό παράδεισο και η σκέψη όλων μας να σε συνοδεύει!!Ο πρόωρος θάνατος μας «στέρησε»την παρουσία σου  αλλά θα βρίσκεσαι πάντα στην καρδιά μας….

Συλλυπητήριο μήνυμα Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Πιερίας  

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Πιερίας (ΔΕΕΠ) της Νέας Δημοκρατίας Πιερίας εκφράζει τη θλίψη της για την ξαφνική απώλεια του Αποστόλη Βουνίσιου, ο οποίος υπήρξε αταλάντευτος υπηρέτης του Κορινού και των συμπολιτών του. Διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στα αυτοδιοικητικά πράγματα, διακρίθηκε για το αγωνιστικό του φρόνημα και τη μεγάλη του αγάπη τον Κορινό και αγωνίστηκε ανιδιοτελώς για τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας.

Θα είναι πάντα ζωντανός στη μνήμη μας!

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας

Η είδηση της απώλειας του αγαπητού φίλου Αποστόλη Βουνίσιου μας γέμισε βαθιά θλίψη. Ο Αποστόλης Βουνίσιος υπήρξε ένας επιτυχημένος και πρωτοποριακός επιχειρηματίας, ένας εργατικός και έντιμος άνθρωπος.

Άνθρωπος με πλούσια δράση στα κοινά. Τόσο από τη θέση του Προέδρου της Κοινότητας Κορινού όσο και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Κορινού, αγωνιζόταν πάντοτε για το καλό και την πρόοδο του τόπου του, του Κορινού, που τόσο πολύ αγαπούσε.

Για όλους εμάς που είχαμε τη χαρά και την τιμή να τον γνωρίσουμε ως άνθρωπο και ως φίλο, αισθανόμαστε ότι έφυγε από κοντά μας ο άρχοντας του Κορινού, αφήνοντας ένα κενό αλλά και μια παρακαταθήκη με το σπουδαίο του έργο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας και εγώ προσωπικά συμμετέχοντας στο βαρύ πόνο της οικογένειάς του, εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ -MEGA | «Είναι η σειρά που γαλήνευε τις ψυχές μας» – «Μπράβο σας, μας κάνετε να σκεφτόμαστε διαφορετικά»

Δεύτερος νεκρός από τη φωτιά στο “Παπανικολάου”

Ο άτυχος 52χρονος είχε υποστεί βαρύτατα εγκαύματα στο κεφάλι, το στήθος και τα χέρια και είχε υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.