Κοινωνία

O Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος και ο Υφυπουργός Εθν. Άμυνας κ. Αλκ. Στεφανής την Δευτέρα 22 Μαρτίου στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης

Παρακολουθήστε ζωντανά εδώ:  https://www.youtube.com/watch?v=6DZ_h59L1Ms

Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία πολέμησαν οι πρόγονοι μας…

Γι’ αυτόν τον λόγο ολοκληρώνοντας το αφιέρωμα στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης έχει καλεσμένους και από την Εκκλησία αλλά και από την Πατρίδα!

“ΕΛΛΑΔΑ, η Πατρίδα μας: ¨Ένας ανεκτίμητος θησαυρός”; Είναι το θέμα της τελευταίας εκδήλωσης από τις 11 εκδηλώσεις του αφιερώματος της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης για τα 200 χρόνια από την Εθνική μας Παλιγγενεσία. Προσκαλεσμένοι ομιλητές είναι ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος και ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής οι οποίοι θα αναφερθούν στα ιδανικά με τα οποία “εμφορούνταν” οι πρόγονοι μας, στην αγάπη για την Πατρίδα και στον πολύτιμο θησαυρό της Ορθοδοξίας. Ιδανικά και Αξίες που θα πρέπει να διέπουν και εμάς τους απογόνους των ενδόξων προπατόρων μας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε “ζωντανά” διαδικτυακά την εκδήλωση την Δευτέρα 22-3-2021 στις 21:00 και να συμμετέχετε με ερωτήσεις σας στην ιστοσελίδα της Σχολής Γονέων αλλά και στο youtube εδώ: https://youtu.be/6DZ_h59L1Ms

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ -MEGA | «Είναι η σειρά που γαλήνευε τις ψυχές μας» – «Μπράβο σας, μας κάνετε να σκεφτόμαστε διαφορετικά»

Δεύτερος νεκρός από τη φωτιά στο “Παπανικολάου”

Ο άτυχος 52χρονος είχε υποστεί βαρύτατα εγκαύματα στο κεφάλι, το στήθος και τα χέρια και είχε υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.