Πολιτική

Μητσοτάκης σε Μάνη: “Διαμάντη” ο Όλυμπος! «Η αξιοποίηση του θα προσδώσει μεγάλη προστιθέμενη αξία σε όλη την περιοχή»

Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επισκέφτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η Βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τόσο τα ζητήματα της επικαιρότητας, όσο και τα βασικά θέματα που αφορούν την Πιερία και τους κατοίκους της.

Η Βουλευτής επισήμανε στον Πρωθυπουργό τις τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες που παρουσιάζει η Πιερία στον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό αλλά και την περαιτέρω αξιοποίηση του Ολύμπου.

Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε το προσωπικό του ενδιαφέρον για το άνοιγμα του τουρισμού και την αισιοδοξία του για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Γνώστης του τόπου της Πιερίας και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της, χαρακτήρισε τον Όλυμπο «διαμάντι», η αξιοποίηση του οποίου θα προσδώσει μεγάλη προστιθέμενη αξία σε όλη την ευρύτερη περιοχή.

Η Βουλευτής ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την εποικοδομητική συνάντηση αλλά και για το ενδιαφέρον του για την Πιερία και τους Πιεριείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, Πρόεδρος Επιτροπής Βιβλιοθήκης της Βουλής: Διαδικτυακές Πολύτιμες Δευτέρες, μία σημαντική δράση εξωστρέφειας της Βιβλιοθήκης της Βουλής

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου για τη σύσταση προανακριτικής για τη διερεύνηση ευθυνών του πρώην Υπουργού Νίκου Παππά “Δεν πρέπει να υπάρχει καμία σκιά και για κανένα πρόσωπο στη συγκεκριμένη υπόθεση”

Τηλεδιάσκεψη της βουλευτή Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ Μπέττυς Σκούφα με μέλη Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας