Πολιτική

Μητσοτάκης σε Μάνη: “Διαμάντη” ο Όλυμπος! «Η αξιοποίηση του θα προσδώσει μεγάλη προστιθέμενη αξία σε όλη την περιοχή»

Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επισκέφτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η Βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τόσο τα ζητήματα της επικαιρότητας, όσο και τα βασικά θέματα που αφορούν την Πιερία και τους κατοίκους της.

Η Βουλευτής επισήμανε στον Πρωθυπουργό τις τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες που παρουσιάζει η Πιερία στον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό αλλά και την περαιτέρω αξιοποίηση του Ολύμπου.

Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε το προσωπικό του ενδιαφέρον για το άνοιγμα του τουρισμού και την αισιοδοξία του για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Γνώστης του τόπου της Πιερίας και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της, χαρακτήρισε τον Όλυμπο «διαμάντι», η αξιοποίηση του οποίου θα προσδώσει μεγάλη προστιθέμενη αξία σε όλη την ευρύτερη περιοχή.

Η Βουλευτής ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την εποικοδομητική συνάντηση αλλά και για το ενδιαφέρον του για την Πιερία και τους Πιεριείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Η Ελληνίδα Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βιβλιοθηκών (IFLA), στην Επιτροπή Βιβλιοθήκης της Βουλής

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Κεντρική εισηγήτρια στη σημαντική νομοθετική πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων

Άννα Μάνη -Παπαδημητρίου: «Ανάγκη αποτελεσματικής προστασίας των εργαζομένων στις ψηψιακές πλατφόρμες» – Τοποθέτηση στην κοινή συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης με τον  Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κύριο Γεώργιο Γεωργαντά και εκπροσώπους των αγροτών της Πιερίας. 

Την κατά προτεραιότητα ένταξη περιοχών της Πιερίας στο Ultra – Fast Broadband, ζήτησε ο Φ. Μπαραλιάκος από τον Κ. Πιερρακάκη

Μπ.Σκούφα: Το νομοσχέδιο για τον υποτιθέμενο «εκσυγχρονισμό» του ΕΦΚΑ ανοίγει τον δρόμο για τα γαλάζια «golden boys and girls»