Πολιτική

Επίσκεψη Φώντα Μπαραλιάκου στα εμβολιαστικά κέντρα της Πιερίας

Σειρά επισκέψεων πραγματοποίησε ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος το πρόσφατο διάστημα σε εμβολιαστικά κέντρα του νομού Πιερίας. Πρώτος σταθμός των διαδοχικών επισκέψεών του υπήρξε το Κέντρο Υγείας Αιγινίου, ακολούθησαν τα Κέντρα Υγείας Κατερίνης και Λιτοχώρου και…   καταληκτικά το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, στο οποίο, μάλιστα, ο βουλευτής συνόδευσε τους γονείς του για τον προγραμματισμένο εμβολιασμό τους.

Ο βουλευτής κ Μπαραλιάκος

Η εικόνα που αποκόμισε ο κ. Μπαραλιάκος από την ενημέρωση που έλαβε από τον συντονιστή των εμβολιαστικών κέντρων της Πιερίας Κ.Σαρηγιαννίδη, από τις επαφές και τις συζητήσεις του τόσο με το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό των Κέντρων αλλά και με τους πολίτες που συνάντησε, ήταν άκρως θετική. Σε δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά πως σε όλα τα Εμβολιαστικά Κέντρα η διαπίστωση ήταν κοινή: «Η τεράστια υγειονομική επιχείρηση, πρωτόγνωρη για την χώρα μας και για όλο τον κόσμο, διεξάγεται και στην Πιερία με πολύ αξιόλογους ρυθμούς. Στα επτά εμβολιαστικά κέντρα που λειτουργούν σήμερα στο νομό μας, έχουν εμβολιαστεί ήδη πάνω από 11.500 συμπολίτες μας. Σε κάθε Εμβολιαστικό Κέντρο είδα ηλικιωμένους συμπολίτες μας να προσέρχονται μόνοι τους ή με συνοδεία, να τους υποδέχονται οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι εμβολιαστές μας με ανθρωπιά, αξιοπρέπεια και γλυκύτητα, να τους εμβολιάζουν και να αποχωρούν με πλατύ χαμόγελο, αισιοδοξία και ελπίδα για την επόμενη μέρα».

Επαγγελματισμός, οργάνωση και σεβασμός των υγειονομικών

Ο κ. Μπαραλιάκος τόνισε με έμφαση πως οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό που έχει απασχοληθεί στη διαδικασία του εμβολιασμού, καθώς είναι έκδηλη η ικανοποίηση των εμβολιασθέντων για τον επαγγελματισμό, την οργάνωση, τον σεβασμό αλλά κυρίως την ανθρωπιά με την οποία εξυπηρετήθηκαν. Και είναι πραγματικά πολύ σημαντικό αυτό το αίσθημα της ασφάλειας ειδικά για όσους ενδεχομένως να τρέφουν μία εύλογη μεγαλύτερη ή μικρότερη ανησυχία.

Άρτια λειτουργία των Εμβολιαστικών Κέντρων για γρήγορη θωράκιση του πληθυσμού

Ο βουλευτής Πιερίας, δοθείσης ευκαιρίας, συνομίλησε και με τους Διευθυντές των Κέντρων Υγείας για τους τρόπους ενίσχυσης της Δομών Υγείας σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνολογικό εξοπλισμό. Εξέφρασε, εξάλλου, την πεποίθηση πως με την θετικότητα του κόσμου αλλά και την άρτια λειτουργία των Εμβολιαστικών Κέντρων θα προχωρήσει η γρήγορη θωράκιση του πληθυσμού της Πιερίας μέσω της επιχείρησης Ελευθερία. Έτσι σύντομα θα υψωθεί ένα σημαντικό ανάχωμα έναντι του κορωνοϊού στον αγώνα για την επιστροφή στην πολυπόθητη κανονικότητα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Η Ελληνίδα Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βιβλιοθηκών (IFLA), στην Επιτροπή Βιβλιοθήκης της Βουλής

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Κεντρική εισηγήτρια στη σημαντική νομοθετική πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων

Άννα Μάνη -Παπαδημητρίου: «Ανάγκη αποτελεσματικής προστασίας των εργαζομένων στις ψηψιακές πλατφόρμες» – Τοποθέτηση στην κοινή συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης με τον  Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κύριο Γεώργιο Γεωργαντά και εκπροσώπους των αγροτών της Πιερίας. 

Την κατά προτεραιότητα ένταξη περιοχών της Πιερίας στο Ultra – Fast Broadband, ζήτησε ο Φ. Μπαραλιάκος από τον Κ. Πιερρακάκη

Μπ.Σκούφα: Το νομοσχέδιο για τον υποτιθέμενο «εκσυγχρονισμό» του ΕΦΚΑ ανοίγει τον δρόμο για τα γαλάζια «golden boys and girls»