Οικονομία / Επιχειρήσεις

Κολινδρός: Τα «Ελληνικά market – ΚΥΡΚΟΣ» τιμούν τον ιδρυτή τους, προσφέροντας δώρα στους πελάτες και μέρος των εσόδων στο προσωπικό!

Τα «Ελληνικά market –ΚΥΡΚΟΣ» στον Κολινδρό γιορτάζουν τα 52 χρόνια   από την ίδρυση τους, καθιερώνοντας την 23η Μαρτίου ως «Ημέρα Μνήμης» για να τιμήσουν τη μνήμη του ιδρυτή της επιχείρησης Αιμίλιο Κύρκο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας αυτής, η επιχείρηση αποδεικνύοντας  έμπρακτα την εκτίμηση της στο προσωπικό της και στους πελάτες της, θα διανείμει  μέρος των εσόδων των πωλήσεων λιανικής της συγκεκριμένης ημέρας στο προσωπικό της,   που αποτελεί την κινητήριο δύναμη της επιχείρησης και θα κληρώσει πλούσια δώρα για τους πελάτες της.

«Στηριζόμαστε στα θεμέλια που έθεσε ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΚΥΡΚΟΣ, όταν ίδρυσε την επιχείρηση το 1969, που οδήγησαν στην εξέλιξη και την ανάπτυξη της, παραμένοντας πάντα πιστοί στο όραμα και τις αξίες της. Στόχος μας σήμερα είναι να κάνουμε το καλύτερο για τους πελάτες μας, και τους συνεργάτες μας, πάντα βασιζόμενοι στην αρχή της ειλικρίνειας και της δίκαιης συνεργασίας»,  δήλωσε ο κ. Αντώνης Κύρκος, εκ μέρους των «Ελληνικών Market – ΚΥΡΚΟΣ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΣΕΒΕ: Συνεχίζεται το ράλι ανόδου των ελληνικών εξαγωγών – Αύξηση 20,7% τον Ιούλιο 2021 και σαφείς ενδείξεις για νέο ρεκόρ το 2021