Τοπικά

Δήμος Κατερίνης: Εργασίες ανάπλασης πεζοδρομίων σε εξέλιξη {ΕΙΚΟΝΕΣ}

Με στόχο την ασφαλή πρόσβαση και την εύρυθμη διέλευση των πολιτών, εργασίες ανάπλασης στις οδούς Λεζίνσκι (σιδηροδρομικός σταθμός) και 7ης Μεραρχίας (πλησίον του κυκλικού κόμβου – περιοχή Κολυμβητηρίου) ξεκίνησαν και είναι σε εξέλιξη από συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

Οι παρεμβάσεις αναμένεται να αναβαθμίσουν αισθητικά και λειτουργικά τις περιοχές των παρεμβάσεων.


«Έχοντας ως στόχο την καλύτερη καθημερινότητα για τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης μας, παρεμβαίνουμε σε σημεία που χρήζουν βελτίωσης. Προγραμματίζουμε καιθα υλοποιήσουμε κι άλλες παρεμβάσεις τόσο στο κέντρο, όσο και στις γειτονιές, σε όλο το εύρος του Δήμου»
σημειώνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Συμεωνίδη πραγματοποίησε σήμερα αυτοψία στα σημεία των αναπλάσεων.

«Έχοντας ως στόχο την καλύτερη καθημερινότητα για τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης μας, παρεμβαίνουμε σε σημεία που χρήζουν βελτίωσης. Προγραμματίζουμε καιθα υλοποιήσουμε κι άλλες παρεμβάσεις τόσο στο κέντρο, όσο και στις γειτονιές, σε όλο το εύρος του Δήμου»σημειώνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Συμεωνίδη πραγματοποίησε σήμερα αυτοψία στα σημεία των αναπλάσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Π.Ε. Πιερίας αρωγός στις δράσεις του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης και στη φιλανθρωπική συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά

Ανέστης Μανώλας: «Δεν έχω κάνει μήνυση σε δημοτικούς υπαλλήλους – Αυτά που λέγαμε προεκλογικά ισχύουν: Όλα στο φως!»