Κοινωνία

Ερυθρός Σταυρός Κατερίνης: Παραδόθηκαν τα τρόφιμα στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

Το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συμμετείχε στη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προς ενίσχυση των σεισμόπληκτων κατοίκων της Ελασσόνας, συνεπικουρώντας την προσπάθεια της Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Με τη γενναιόδωρη και συγκινητική προσφορά της τοπικής κοινωνίας της πόλης της Κατερίνης, οι εθελοντές του Τομέα Υγείας και του Τομέα Σαμαρειτών-Διασωστών, συγκέντρωσαν και συσκεύασαν τα είδη ξηράς τροφής που ζητήθηκαν.

Με έντονο το αίσθημα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους πληγέντες της Ελασσόνας, μετά τις εκτεταμένες καταστροφές που προκάλεσαν οι επανειλημμένες σεισμικές δονήσεις στην ευρύτερη περιοχή, οι εθελοντές και οι απλοί πολίτες επιδεικνύουν για ακόμη μία φορά, έμπρακτα, πως η οποιαδήποτε συνεισφορά είναι πολύτιμη για την ανακούφιση του συνανθρώπου.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 από  αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Κατερίνης, αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κατιρτζή  Δημήτριο  και την υπεύθυνη του Τομέα Yγείας, κ. Τσίπη Ιωάννα, στην αποθήκη του ΕΕΣ, που εδρεύει στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας, για να διοχετευθούν στους πληγέντες..

Η αντιπροσωπεία, μαζί με τις ευλογίες του Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα κ.κ. Γεωργίου, μετέβη στη συνέχεια στη περιοχή του Δαμάσι, όπου συναντήθηκαν με  Εθελοντές Ερυθροσταυρίτες άλλων Περιφερειακών Τμημάτων  και ενημερώθηκαν για τα τελευταία δεδομένα που υπάρχουν στην περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διασφάλισε για τη νέα σχολική χρονιά 2021 – 2022 τις θέσεις παροχής υπηρεσιών φροντίδας και φιλοξενίας παιδιών στις αντίστοιχες δομές

Αποτελέσματα Πανελληνίων: Η στιγμή που έρχεται το SMS της επιτυχίας – Συγκινητικό βίντεο με την κόρη του Θωμά Αναστασιάδη

Θεόδωρος Γκέγκας (Πνευμονολόγος Νοσοκομείου Κατερίνης): «Όλοι οι ασθενείς με πνευμονία είναι ανεμβολίαστοι | Νοσηλεύονται 40άριδες και 50αριδες»