1 ΘΕΜΑ Τοπικά

Κατερίνη: Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξέδιδε παράνομα διπλώματα!

Οι επιτήδειοι φέρεται να εξέδωσαν 250 διπλώματα παράνομα, ενώ υπήρχαν άνθρωποι που τα λάμβαναν χωρίς καν να δώσουν εξετάσεις.

Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξέδιδε παράνομα διπλώματα οδήγησης στην Κατερίνη.

Σύμφωνα με το Mega, πρόκειται για μια μεγάλη επιχείρηση που έγινε από τους «Αδιάφθορους» της ΕΛΑΣ.

Οι επιτήδειοι φέρεται να εξέδωσαν 250 διπλώματα παράνομα, ενώ υπήρχαν άνθρωποι που τα λάμβαναν χωρίς καν να δώσουν εξετάσεις.

Μέχρι στιγμής έγιναν 10 συλλήψεις, ενώ μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται και υπάλληλοι του υπουργείου Μεταφορών. Αυτό το τμήμα του υπουργείου έχει σφραγιστεί ώστε να συλλεχθούν περισσότερες πληροφορίες.

Μάλιστα, υπήρχε τιμοκατάλογος για τους ενδιαφερομένους, ενώ φαίνεται πως οι υπάλληλοι έκαναν παρεμβάσεις ακόμη και στις θεωρητικές εξετάσεις για να περάσουν οι πελάτες.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/katerini-exarthrothike-spira-pou-exedide-paranoma-diplomata

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σοφία Μαυρίδου:“Ενισχύουμε έμπρακτα τον πολιτισμό και δίνουμε βήμα και φωνή σε κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς”

Επιστολή Δημάρχου Κατερίνης προς τους Βουλευτές Πιερίας για τον διαγωνισμό εκμίσθωσης παραθαλάσσιων εκτάσεων στη Καλλιθέας

Επιχορήγηση του Δήμου Δίου-Ολύμπου με 231.700€ για την αποπληρωμή υποχρεώσεων παλαιοτέρων ετών από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις