1 ΘΕΜΑ Τοπικά

«Σκιές» πάνω από τη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Κλειστή για το κοινό παρέμεινε σήμερα, Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021, η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, καθώς  κλιμάκιο  της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων πραγματοποίησε  έλεγχο στην υπηρεσία.   Οι «ράμπο» της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων του κρατικού μηχανισμού έκανα  «φύλλο και φτερό» τα αρχεία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών. Η υπηρεσία θα παραμείνει κλειστή και αύριο Τρίτη 23 Μαρτίου 2021, καθώς ο  έλεγχος θα συνεχιστεί.

Η Αντιπεριφέρεια Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, μετά την ενημέρωση που έλαβε για τον έλεγχο,  με απόφασή της,  προχώρησε  στην άμεση αναστολή της λειτουργίας της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών  της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας,  στο πλαίσιο εκτάκτου ελέγχου που πραγματοποιείται από τις αρμόδιες αρχές.

Η Αντιπεριφέρεια Πιερίας στηρίζει και συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο την έρευνα των αρμόδιων ελεγκτικών αρχών, προκειμένου να μη μείνει καμία σκιά στη λειτουργία της υπηρεσίας.

«Ως περιφερειακή διοίκηση δεν δείχνουμε ούτε πρόκειται να δείξουμε την παραμικρή ανοχή σε οποιοδήποτε φαινόμενο αδιαφάνειας και είμαστε αποφασισμένοι να διευκολύνουμε με κάθε μέσο και τρόπο το έργο των ελεγκτικών αρχών», δήλωσε η κα. Μαυρίδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Π.Ε. Πιερίας αρωγός στις δράσεις του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης και στη φιλανθρωπική συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά