Πολιτική

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Ψηφίζεται σήμερα το νομοσχέδιο που ξεκλειδώνει την επένδυση στο Ελληνικό

Ένα από τα σημαντικότερα βήματα για την  προώθηση της εμβληματικής επένδυσης στο Ελληνικό πραγματοποιείται σήμερα με την ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών, με το οποίο επιλύονται διαφόρων ειδών διαδικαστικά και τεχνικά ζητήματα που είχαν ανακύψει.

Ξεπερνιούνται έτσι και τα τελευταία εμπόδια και ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου, του μεγαλύτερου έργου στη Μεσόγειο, που θα δημιουργήσει δεκάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, θα προσελκύσει εκατοντάδες χιλιάδες νέους τουρίστες και θα επαναποθετήσει την Αθήνα ως έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως. 

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, παρά τη δύσκολη συγκυρία, συνεχίζει βήμα βήμα την υλοποίηση της εμβληματικής αυτής επένδυσης για την εθνική οικονομία και ενός έργου που θα συμβολίζει την Ελλάδα του αύριο, έτσι όπως την οραματιζόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: 11.700 νέοι διορισμοί εκπαιδευτικών – 1100 ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί στα σχολεία – Ομιλία στην Ολομέλεια στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Ενίσχυση των Ευζώνων, του Προμαχώνα και των λοιπών χερσαίων πυλών της χώρας – λειτουργία επί 24ωρου βάσεως