1 ΘΕΜΑ Κοινωνία

Μαθητές Γυμνασίου Κονταριώτισσας | Συγκέντρωσαν χρήματα και αγόρασαν τρόφιμα για τους σεισμόπληκτους

 Με πρωτοβουλία της κα Μακρή Δέσποινας και με την συνεργασία τόσο του διευθυντή κ. Κατσαμάγκα  Ταξιάρχη όσο και του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου, οι μαθητές του γυμνασίου Κονταριώτισσας   διενήργησαν έρανο, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά τροφίμων μακράς διαρκείας στους σεισμόπληκτους της ευρύτερης περιοχής της Ελασσόνας.

Η ανταπόκριση των μαθητών  και των οικογενειών τους καθώς και του συλλόγου διδασκόντων  και φίλων ήταν συγκινητική με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου αποδίδουν και στον Δήμο Δίου- Ολύμπου και τον κ. Καλαϊτζή Αθανάσιο  για την σημαντική τους βοήθεια στην αγορά, τη συγκέντρωση και την μεταφορά των τροφίμων. Ευχή όλων των συμμετεχόντων αποτελεί η πρωτοβουλία αυτή  να βοηθήσει στην κάλυψη κάποιων αναγκών και να  βελτιώσει τις πολύ δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ταξίδι εξοικείωσης σε Θεσσαλονίκη και Πιερία για ξένους τουριστικούς πράκτορες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…

Η. Τσιτλακίδης, πρόεδρος ΕΞΕΠ: «Εντείνουμε τις επαφές  με στόχο την εύκολη σιδηροδρομική πρόσβαση της Πιερίας από όλη την Ελλάδα»

Λεπτοκαρυά: O ΥΦΕΘΑ Ν. Χαρδαλιάς πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια προτομής του Ήρωα Συνταγματάρχη Κωνσταντίνου Κόκκα