Τοπικά

Κώστας Κουκοδήμος: «Η 25η Μαρτίου αποτελεί διαχρονικό σύμβολο των αγώνων των Ελλήνων, μία αδιάρρηκτη στο χρόνο ενότητα της εθνικής μας συνείδησης»

 Η 25η Μαρτίου, διπλή εορτή της Εθνικής Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, αποτελεί διαχρονικό σύμβολο των αγώνων των Ελλήνων, μία αδιάρρηκτη στο χρόνο ενότητα της εθνικής μας συνείδησης.

Ειδικά φέτος, 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, η εμβληματική αυτή επέτειος εορτάζεται με λαμπρότητα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, ακτινοβολώντας τις πανανθρώπινες αξίες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και του Δικαίου.

Για εμάς στον Δήμο Κατερίνης είναι ιδιαίτερη η χαρά που «κρατώντας ψηλά τη Γαλανόλευκη Σημαία», με μία σειρά εκδηλώσεων – δράσεων που προετοιμάζουμε και θα πραγματοποιήσουμε σε συνεργασία με την Επιτροπή «Ελλάδα 2021», θα τιμήσουμε τις θυσίες των προγόνων μας για την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού, ενωτικάκαι με αισιοδοξία.

Άλλωστε, εν μέσω της υγειονομικής κρίσης και της πρωτόγνωρης απειλής που έχει αλλάξει δραματικά την καθημερινότητά μας, το μήνυμα της 25ης Μαρτίου μας εμπνέει, καθώς παραμένει ζωντανό και επίκαιρο. Μήνυμα πίστης, ελπίδας και ειλικρινούς πατριωτισμού, που μας καλεί όλους να δώσουμε παντού και να κερδίσουμε ασύμμετρες μάχες, κατοχυρώνοντας την ειρήνη, την ασφάλεια, την εθνική και κοινωνική συνοχή.

Ενωμένοι, με πάνδημη συσπείρωση, ομοψυχία και αλληλεγγύη είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε. Χρόνια πολλά σε όλους. Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…