Τοπικά

Δήμος Κατερίνης: Ανακαίνιση αγροτικού ιατρείου Καταλωνίων {ΕΙΚΟΝΕΣ}

Πολύτιμες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας στους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Καταλωνίων αναμένεται να εξασφαλίσει το Αγροτικό Ιατρείο της περιοχής, μετά από τη σειρά εκτεταμένων τεχνικών παρεμβάσεων που υλοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του, από την αντιδημαρχία Κοινοτήτων.

Πιο συγκεκριμένα,η εκ βάθρων ανακαίνιση επικεντρώθηκε σε εργασίες επίστρωσης πλακιδίων, επισκευής -συντήρησης σε ηλεκτρολογικά, ελαιοχρωματισμούς, αλουμίνια, κ.α.,που ήδη υλοποιήθηκαν, ενώ έγιναν και εργασίες για τον επαρκή φωτισμό περιμετρικά του Ιατρείου.

Επιπλέον, ενισχύθηκε ο φωτισμός και στο κτίριο της Κοινότητας, στο οποίο έγινε αποκατάσταση της πρόσοψής του με την εκτέλεση εργασιών επιχρισμάτων και ελαιοχρωματισμού.

Με αφορμή την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων, αυτοψία στο χώρο όπου διαπίστωσαν την αρτιότητα των εγκαταστάσεων πραγματοποίησαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Κώστας Γραμματικόπουλος, ο Πρόεδροςτης Τ.Κ. Καταλωνίων Νικόλαος Θεοδωρής, ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας του Δήμου Κατερίνης Κώστας Σαρηγιαννίδης.

Όπως ανέφερε στη διάρκεια της επίσκεψης, ο κοςΓραμματικόπουλος: «Ο χώρος δόθηκε προς χρήση παρέχονταςτις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες περίθαλψης στους δημότες. Όπως αποδεικνύουμε καθημερινά στην πράξη, με προτροπή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, προτεραιότητά μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας και η εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων.Στην προκειμένη περίπτωση, το Αγροτικό Ιατρείο Καταλωνίων που επιτελείσημαντικό έργο, το ανακαινίσαμε προς όφελος των κατοίκων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…