Τοπικά

Δήμος Κατερίνης: Ανάπλαση της πλατείας Μοσχοποτάμου {ΕΙΚΟΝΕΣ}

Μια ουσιαστική παρέμβαση για τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των κατοίκων του Μοσχοποτάμου, συνιστά η ανάπλαση της πλατείας της συγκεκριμένης κοινότητας, που  αναμένεται να αποτελέσει  πόλο έλξης για όλες τις ηλικιακές ομάδες χρηστών της περιοχής και είναι σε εξέλιξη από συνεργεία της αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων.

Οι παρεμβάσεις που καθιστούν την πλατεία πιο λειτουργική για όλους, επικεντρώθηκαν σε πλακόστρωση πεζοδρομίων, επίστρωση – επένδυση των χώρων με πέτρα, καθώς και σε ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού. 

«Φροντίζουμε για την ποιότητα των υποδομών στο σύνολο του Δήμου μας. Οι παρεμβάσεις, στην πλατεία της τοπικής κοινότητας Μοσχοποτάμου έχουν ως στόχο να βελτιώσουν σημαντικά την εικόνα και την αισθητική του τοπίου και να καταστήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερη τη λειτουργία και απόδοση του δημόσιου αυτού χώρου στους συνδημότες μας» σημειώνει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Συμεωνίδη και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Βασίλη Κατσάρα πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο των εργασιών. 

Ο Δήμος Κατερίνης  αναλόγως των αναγκών και με βάση τον προγραμματισμό υλοποιεί  σε όλες τις κοινότητες παρεμβάσεις που ευπρεπίζουν την εικόνα τους, αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων και συμβάλλουν στην συντήρηση των υποδομών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σοφία Μαυρίδου:“Ενισχύουμε έμπρακτα τον πολιτισμό και δίνουμε βήμα και φωνή σε κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς”

Επιστολή Δημάρχου Κατερίνης προς τους Βουλευτές Πιερίας για τον διαγωνισμό εκμίσθωσης παραθαλάσσιων εκτάσεων στη Καλλιθέας

Επιχορήγηση του Δήμου Δίου-Ολύμπου με 231.700€ για την αποπληρωμή υποχρεώσεων παλαιοτέρων ετών από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις

Στενή συνεργασία Δήμου Κατερίνης & Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας | Από κοινού δρομολογούνται σημαντικά έργα και υποδομές