1 ΘΕΜΑ Τοπικά

Δήμος Κατερίνης: Ηλεκτρονικό σύστημα προτεραιότητας στο Κ.Ε.Π.

Τέλος στα προβλήματα συνωστισμού, πουαφορούν στη σειρά με την οποία εξυπηρετείται ο μεγάλος αριθμός πολιτών που υποδέχεται καθημερινά το Κ.Ε.Π. του Δήμου Κατερίνης(Εθνικής Αντιστάσεως 51),αναμένεται να θέσει η προμήθεια και εγκατάσταση, ενός σύγχρονουηλεκτρονικού συστήματος προτεραιότητας.

Το νέο σύστημα, το οποίοήδη τοποθετήθηκε θα τεθεί σε λειτουργία αμέσως μόλις ξεκινήσει η δια ζώσης εξυπηρέτηση των πολιτών, ενώ ικανοποιεί τις σύγχρονες απαιτήσεις,τόσο σε υλικό εξοπλισμό, όσο και σε λογισμικό.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων τοποθετήθηκεεπιδαπέδιο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων, οθόνες  LED σε 12 σημεία εξυπηρέτησης, τα οποία θα ελέγχονται με τη χρήσηεύχρηστου, απλοποιημένου και αξιόπιστου ειδικού λογισμικού διαχείρισης, μέσω τουοποίου θα ρυθμίζεται και θα διαχειρίζεται η λειτουργία του συστήματος.

Παράλληλα, το επόμενο διάστημα αναμένεται να δρομολογηθεί και η απαραίτητη εκπαίδευση τωναρμοδίων υπαλλήλων, όσον αφορά σε όλες τις παραμέτρους λειτουργίας του μηχανήματος κ.α.

«Όπως ακριβώς δεσμευτήκαμε με τη λειτουργία του ΚΕΠ στο νέο χώρο, διευρύνεται το πεδίο εξυπηρέτησης πολιτών με την εισαγωγή νέων μεθόδων επικοινωνίας και τεχνολογίας» σημειώνει σε δήλωσή του,ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

«Διευκολύνουμε τις συναλλαγές με τους δημότες και βελτιώνουμε τις συνθήκες εργασίας για τους εργαζομένους» τονίζει από την πλευρά του,ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μορφακίδης.

Να σημειωθεί, ότι για λόγους περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, η προσέλευση στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Κατερίνης γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού, στα  τηλέφωνα 2351 350000 έως 3500008 από τις 07:30 π.μ. έως τις 15:00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Π.Ε. Πιερίας αρωγός στις δράσεις του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης και στη φιλανθρωπική συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά