Πολιτική

Συνάντηση Άννας Μάνη – Παπαδημητρίου με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κατερίνης

Στη συνάντηση που είχε η Βουλευτής με εκπροσώπους του Κυνηγετικού Συλλόγου Κατερίνης, της τέθηκαν τα κύρια ζητήματα που απασχολούν την κυνηγετική κοινότητα, με επίκεντρο τις ενστάσεις τους σε νομοσχέδιο που επίκειται να τεθεί αρχικά σε δημόσια διαβούλευση και θα αφορά στα αδέσποτα αλλά και στα δεσποζόμενα ζώα, μεταξύ αυτών και τα κυνηγετικά σκυλιά.

Για το λόγο αυτό η κυρία Μάνη προγραμμάτισε συνάντηση με τον αρμόδιο Αν. Υπουργό Εσωτερικών, κ. Πέτσα την οποία και πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα. Του επισήμανε την ιδιαίτερη υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει τα μέλη των οργανωμένων κυνηγετικών συλλόγων, τη συμβολή τους στην ομαλή διατήρηση της πανίδας και χλωρίδας και του μετέφερε τις ενστάσεις τους για την επικείμενη νομοθετική ρύθμιση.

Οι κυριότερες ενστάσεις τους αφορούν αφενός τη στείρωση των δεσποζόμενων ζώων, μεταξύ των οποίων και τα κυνηγετικά σκυλιά και αφετέρου τον τρόπο μεταφοράς τους, ο οποίος όπως διατύπωσαν, θα πρέπει να διασφαλίζει την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών των οχήματος, και αντίστοιχα των άλλων οδηγών και αυτοκινήτων, όπως και την υγεία και την ασφάλεια των κυνηγετικών σκυλιών που μεταφέρουν.

Η Βουλευτής θα είναι σε επικοινωνία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κατερίνης για τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, Πρόεδρος Επιτροπής Βιβλιοθήκης της Βουλής: Διαδικτυακές Πολύτιμες Δευτέρες, μία σημαντική δράση εξωστρέφειας της Βιβλιοθήκης της Βουλής

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου για τη σύσταση προανακριτικής για τη διερεύνηση ευθυνών του πρώην Υπουργού Νίκου Παππά “Δεν πρέπει να υπάρχει καμία σκιά και για κανένα πρόσωπο στη συγκεκριμένη υπόθεση”

Τηλεδιάσκεψη της βουλευτή Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ Μπέττυς Σκούφα με μέλη Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας