Παραπολιτικά

Τη θέση του Αντιπροέδρου του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης αναλαμβάνει ο Μπάμπης Πεϊδης | Θα είναι τακτικό μέλος και στο Δ.Σ. του Δημοτικού Ραδιοφώνου

Καθήκοντα Αντιπροέδρου στον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης, αναλαμβάνει ο γνωστός αθλητικογράφος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μπάμπης Πεϊδης. Την απόφαση του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου την γνωστοποίησε πριν λίγο στον κ. Πεϊδη ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κώστας Λιακόπουλος. Επίσης, ο κ. Πεϊδης, θα είναι και τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης.

«Δυο χώροι τους οποίους αγαπώ, υπηρετώ χρόνια και γνωρίζω πολύ καλά! Και κάπου εδώ τελειώνουν τα πολλά λόγια. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο για την εμπιστοσύνη και υπόσχομαι πως θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών του», έγραψε πριν από λίγο ο κ. Πεϊδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γνωστοποιώντας την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Να σημειωθεί πως στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, που θα γίνει την Τετάρτη, θα ορισθούν οι νέες διοικήσεις στις Δημοτικές Επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς του Δήμου Κατερίνης. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σπύρος Κουλκουδίνας | «Όλη η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ σε μια δήλωση του Αλέξη Τσίπρα και σε μία ανακοίνωση της κομματικής τους οργάνωσης»

Η απάντηση Μπουσνάκη στο συνδυασμό Λιακόπουλου στα Περί Νομιμότητας Διαδικασίας «απευθείας διαπραγμάτευση χωρίς δημοσίευση»

Στο Δ.Σ. που διενεργήθηκε με τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου […]