Πολιτική

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου για τη σύσταση προανακριτικής για τη διερεύνηση ευθυνών του πρώην Υπουργού Νίκου Παππά “Δεν πρέπει να υπάρχει καμία σκιά και για κανένα πρόσωπο στη συγκεκριμένη υπόθεση”

Η Βουλευτής στην εισήγησή της επισήμανε ότι αποτελεί κοινοβουλευτική υποχρέωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας, μετά τη διαβίβαση της σχετικής δικογραφίας από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, να διερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση και να κρίνει αν προκύπτουν επαρκείς ενδείξεις τέλεσης τυχόν αδικημάτων από τον πρώην Υπουργό, κ. Νίκο Παππά κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

«Καλούμαστε σήμερα να αποφασίσουμε για τη σύσταση της ειδικής επιτροπής και μόνο, επιτελώντας το καθήκον μας, με μοναδικό πάντα σύμβουλο τη συνείδησή μας και ερχόμενοι αντιμέτωποι με τις αρχές και τις αξίες μας ο καθένας μας».

Τόνισε ότι η  προανακριτική επιτροπή, εφόσον συσταθεί, θα εξετάσει, θα αξιολογήσει και θα εκτιμήσει, πάντα με θεσμικές εγγυήσεις και κυρίως με απόλυτο σεβασμό στο τεκμήριο της αθωότητας, την ύπαρξη τυχόν ευθυνών.

«Δεν πρέπει να υπάρχει καμία σκιά και για κανένα πρόσωπο στη συγκεκριμένη υπόθεση. Πρέπει να συμβάλουμε όλοι οι Βουλευτές, ώστε να λάμψει η αλήθεια, διότι έτσι λειτουργεί ένα κράτος δικαίου, γιατί έτσι μόνο υπηρετούμε τη Δημοκρατία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου Επικεφαλής κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε. Γρεβενών, ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Διαμονή Ψηφιακών νομάδων, εργαζομένων με μέσα τεχνολογίας από όλο τον κόσμο – μια μεγάλη προοπτική για την Πιερία και για όλη την Ελλάδα {ΒΙΝΤΕΟ}

Κ. Μητσοτάκης για μαζική εισροή μεταναστών: «Καταφέραμε να το αποτρέψουμε και θα συνεχίσουμε με την ίδια πολιτική και στο μέλλον»

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: 11.700 νέοι διορισμοί εκπαιδευτικών – 1100 ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί στα σχολεία – Ομιλία στην Ολομέλεια στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας