1 ΘΕΜΑ Τοπικά

Δήμος Κατερίνης: Τα νέα πρόσωπα που θα διοικήσουν Δημοτικές Επιχειρήσεις και Οργανισμούς

Ορίστηκαν οι νέες διοικήσεις στις Δημοτικές Επιχειρήσεις και Οργανισμούς του Δήμου Κατερίνης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 31 Μαρτίου 2021.

Πρόεδρος  της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Κατερίνης (ΔΕΥΑΚ) αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Συμεωνίδης.

Προέδρος  του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ του Δήμου «Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας Δήμου Κατερίνης» (ΟΠΠΑΠ), ο κ. Τσιαλός Γεώργιος, αντιπρόεδρος ο κ. Πεϊδης

Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κατερίνης (ΔΗΚΕΔΗΚ), ο κ. Στέργιος Μπουσνάκης και αντιπρόεδρος ο κ. Δημήτρης Ζησιμόπουλος

Πρόεδρος στο Διοικητικό συμβούλιο Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης ο κ. Κωνσταντίνος Φιλοκώστας με αντιπρόεδρο τον κ. Χρήστο Λάζο.

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης ο κ. Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος και αντιπρόεδρος ο κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Προέδρος  του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Κατερίνης (ΔΕΕΕΚ)  η κα Χαρισσοπούλου Στεργιανή και αντιπρόεδρος ο κ. Γεώργιος Τσαχουρίδης.

 Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ του Δήμου «Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης» (ΔΩΚ), Πρόεδρος ορίζεται ο κ.  Αναγνώστου Αθανάσιος και αντιπρόεδρος η κα Αθανασάκη Άννα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δήμος Κατερίνης: Με τηλεφωνικό ραντεβού η εξυπηρέτηση των δημοτών στις υπηρεσίες Πολεοδομίας | Είχε βρεθεί υπάλληλος θετικός στον κορωνοϊό