Παραπολιτικά

Δήμος Κατερίνης: Ο Δημήτρης Μορφακίδης αποχαιρετά την Αντιδημαρχία Οικονομικών

Αλλαγή «φρουράς» έχουμε από σήμερα στις Αντιδημαρχίες, τις Δημοτικές επιχειρήσεις και τους οργανισμούς του Δήμου Κατερίνης.  Μετά από 18 μήνες, ο Δημήτρης Μορφακίδης  αφήνει την Αντιδημαρχία Οικονομικών , την οποία αναλαμβάνει ο Γιάννης Νταντάμης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μορφακίδης θα αναλάβει την θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου στη ΔΕΥΑΚ., υπό την Προεδρία του Γιάννη Συμεωνίδη.

Με μια μικροσκελή ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Δημήτρης Μορφακίδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, το πρώτο διάστημα της θητείας του στο δήμο, επισημαίνοντας πως  αισθάνεται ιδιαίτερη συγκίνηση και περίσσια περηφάνια, για τη νέα διοίκηση του δήμου Κατερίνης, για το γεγονός ότι κλήθηκε  για τους 18 πρώτους δύσκολους μήνες να βάλει το δικό του λιθαράκι, τη δική του πινελιά, ως αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών αναλαμβάνοντας μια ιδιαιτέρως δύσκολη και κρίσιμη κατάσταση, τόσο λόγω των όσων παρέλαβαν όσο και λόγω της πανδημίας η οποία ακόμη και σήμερα επικρατεί.

«Ο δρόμος ήταν δύσκολος, μοναχικός πολλές φορές, σκληρός. Έπρεπε να προχωρήσουμε – και το κάναμε – σε τομές, οι οποίες δεν είχαν γίνει εδώ και χρόνια. Έπρεπε και οφείλαμε να το κάνουμε, να προχωρήσουμε ακόμη κι όταν τριγύρω μας μερικοί προσπαθούσαν να υψώσουν τοίχο.Με αυτούς όλους δεν ασχολήθηκα ποτέ. Ασχολήθηκα μόνο με τη δουλειά μου και με τα προβλήματα του κόσμου που επέλεξε τον δήμαρχό μας τον Κώστα τον Κουκοδήμο για να λύσει τα επί χρόνια, άλυτα προβλήματά του.

18 μήνες ήταν αρκετοί για να δώσω το στίγμα μου. Η ώρα των αλλαγών όμως έφτασε και εγώ παραδίδω την Οικονομική Υπηρεσία πιο ισχυρή πιο δυνατή.

Πολλές ευχαριστίες σε ολους και ολες εσας,στους καταπληκτικους γονείς μου, στην υπέροχη γυναίκα μου Στέλλα και στα παιδιά μου. Μα κυρίως στο δήμαρχο της πόλης, για όσα μου ανέθεσε, εύκολα ή δύσκολα.

Στο συνάδελφο Γιάννη Νταντάμη θα ευχηθώ καλή επιτυχία. Είναι ένα ικανότατο στέλεχος της διοίκησής μας και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Θα είμαι δίπλα του, όπως και σε κάθε συνάδελφο, όταν κι όποτε με χρειαστεί !!!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς», σημειώνει ο κ. Μορφακίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεγάλη τιμή για την Πιερία | Η Βουλευτής Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου παρούσα στην επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στη Βουλή

Ν.Δ.: Στις 24 Οκτωβρίου οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές | Οι «μνηστήρες» για την Προεδρία της Νομαρχιακής Οργάνωσης στην Πιερία

Η Μπέττυ Σκούφα στηρίζει Πολάκη | Διαβάστε το λόγο που η Πιερία θα πρέπει να είναι στο πλευρά του πρώην Υφυπουργού Υγείας