1 ΘΕΜΑ Παραπολιτικά

Ενισχυμένος ο Κουκοδήμος από τον σημερινό ανασχηματισμό | Όρισε εντεταλμένους συμβούλους από την Αντιπολίτευση

Πολλές εκπλήξεις έφερε ο ανασχηματισμός  στον Δήμο Κατερίνης, καθώς ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, με σημερινή του απόφαση, όρισε ως εντεταλμένους συμβούλους πρόσωπα που προέρχονται από την αντιπολίτευση. Πλέον, η «τράπουλα» ανακατεύεται στο Δήμο Κατερίνης, όπως και οι συσχετισμοί στο Δημοτικό Συμβούλιο, που ενισχύουν την  ομάδα Κουκοδήμου.

Συγκεκριμένα, ως εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, προερχόμενοι από την αντιπολίτευση,   ορίζονται:

  1. Ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Αναγέννηση» Ευγένιος – Ολύμπιος Παπαδόπουλος, με   αρμοδιότητες την εποπτεία, τον συντονισμό των δράσεων και την υποστήριξη των ενεργειών του Τμήματος Ανάπτυξης Πρωτογενούς Τομέα, Απασχόλησης & Τουρισμού της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης που αφορούν στα αδέσποτα ζώα (περισυλλογή, δημιουργία και λειτουργία καταφυγίων κ.λπ.).
  2. Την πρώην Αντιδήμαρχο και εκλεγμένη με τον συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Πιπίτσα Μακρίδου, την ευθύνη της διαχείρισης και λειτουργίας του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Κατερίνης.
  3. Τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο, εκλεγμένο με την παράταξη Χιονίδη, Νίκο Μακρίδη, ο οποίος ως εντεταλμένος σύμβουλος θα έχει  την εποπτεία, τον συντονισμό των δράσεων και την υποστήριξη των ενεργειών του τμήματος Κατασκευής Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών που αφορούν στις Δημοτικές Ενότητες Ελαφίνας, Κορινού, Παραλίας, Πιερίων και Πέτρας του Δήμου Κατερίνης.

Επιπλέον, εντεταλμένος σύμβουλος αναλαμβάνει ο Κώστας Φιλοκώστας, από τον συνδυασμό Νταντάμη, με καθήκοντα την εποπτεία, τον συντονισμό των δράσεων και την υποστήριξη των ενεργειών του τμήματος Κατασκευής Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών που αφορούν στη Δημοτική Ενότητα Κατερίνης του Δήμου Κατερίνης.

Παραμένει ο Νικόλαος Κατανάς, από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας,  με καθήκοντα την εποπτεία, παρακολούθηση και τον συντονισμό των δράσεων και ενεργειών στο πλαίσιο διαχείρισης την προσφυγικής κρίσης και υλοποίησης της μεταναστευτικής πολιτικής.

Επίσης, ως αρμοδιότητα θα έχει την εποπτεία, παρακολούθηση και τον συντονισμό των δράσεων και ενεργειών για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο Βαγγέλης Λαγδάρης για τη μήνυση Μανώλα στον Πρόεδρο των Δημοτικών υπαλλήλων: «Απαράδεκτες και πρωτοφανείς ενέργειες, που ποινικοποιούν την πολική ζωή»

Στο Αστυνομικό Τμήμα ο Πρόεδρος των Δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας Χρήστος Κομπατσιάρης, μετά από μήνυση του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού