1 ΘΕΜΑ Τοπικά

Fake news η παραίτηση Πνευμονολόγου από το Νοσοκομείο Κατερίνης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βαγγέλης Μπαντές

Η… «είδηση» που τις τελευταίες ημέρες ήδη το φως της δημοσιότητας σε διάφορα «ειδησεογραφικά»  site της Πιερίας  για παραίτηση   ενός Πνευμονολόγου από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης είναι ανακριβής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kosmospierias.gr  πρόκειται για fake news αφού καμία παραίτηση δεν υποβλήθηκε στη διοίκηση του Νοσοκομείου.

 Ο   Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Χατζηγεωργίου διέψευσε κατηγορηματικά την «είδηση» περί παραίτησης Πνευμονολόγου, επισημαίνοντας πως αναμένεται η ένταξη στο Νοσοκομείου ενός ακόμη πνευμονολόγου, μόλις ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Τη δεδομένη στιγμή το Νοσοκομείο Κατερίνης είναι στελεχωμένο με  2 Πνευμονολόγος, ωστόσο ο ένας είναι σε αναρρωτική άδεια.

Αξίζει να σημειωθεί  πως υπάρχει ανοιχτή θέση ενός επικουρικού Πνευμονολόγου για το Νοσοκομείο Κατερίνης, αλλά – δυστυχώς – δεν έχει ανταποκριθεί κανένας ιατρός για να καλυφθεί η θέση, την ιδιαίτερα αυτή κρίσιμη στιγμή  της πανδημίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ταξίδι εξοικείωσης σε Θεσσαλονίκη και Πιερία για ξένους τουριστικούς πράκτορες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…