1 ΘΕΜΑ Τοπικά

Fake news η παραίτηση Πνευμονολόγου από το Νοσοκομείο Κατερίνης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βαγγέλης Μπαντές

Η… «είδηση» που τις τελευταίες ημέρες ήδη το φως της δημοσιότητας σε διάφορα «ειδησεογραφικά»  site της Πιερίας  για παραίτηση   ενός Πνευμονολόγου από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης είναι ανακριβής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kosmospierias.gr  πρόκειται για fake news αφού καμία παραίτηση δεν υποβλήθηκε στη διοίκηση του Νοσοκομείου.

 Ο   Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Χατζηγεωργίου διέψευσε κατηγορηματικά την «είδηση» περί παραίτησης Πνευμονολόγου, επισημαίνοντας πως αναμένεται η ένταξη στο Νοσοκομείου ενός ακόμη πνευμονολόγου, μόλις ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Τη δεδομένη στιγμή το Νοσοκομείο Κατερίνης είναι στελεχωμένο με  2 Πνευμονολόγος, ωστόσο ο ένας είναι σε αναρρωτική άδεια.

Αξίζει να σημειωθεί  πως υπάρχει ανοιχτή θέση ενός επικουρικού Πνευμονολόγου για το Νοσοκομείο Κατερίνης, αλλά – δυστυχώς – δεν έχει ανταποκριθεί κανένας ιατρός για να καλυφθεί η θέση, την ιδιαίτερα αυτή κρίσιμη στιγμή  της πανδημίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνάντηση του δημάρχου Κατερίνης με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών | Επιπλέον χρηματοδότηση για το οδικό έργο Μ. Μηλιάς-Καρυών

Δήμος Κατερίνης: Έκτακτη επιχορήγηση 796.230,63 από το Υπουργείο Εσωτερικών – Επιπλέον 73.380 ευρώ για την θέρμανση στα σχολεία

Δήμος Κατερίνης: 1.786.289 ευρώ από ιδίους πόρους για την ολοκλήρωση ανέγερσης του Πολιτιστικού Κέντρου -Υπεγράφη η συμπληρωματική σύμβαση με τον ανάδοχο