1 ΘΕΜΑ Τοπικά

Fake news η παραίτηση Πνευμονολόγου από το Νοσοκομείο Κατερίνης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βαγγέλης Μπαντές

Η… «είδηση» που τις τελευταίες ημέρες ήδη το φως της δημοσιότητας σε διάφορα «ειδησεογραφικά»  site της Πιερίας  για παραίτηση   ενός Πνευμονολόγου από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης είναι ανακριβής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kosmospierias.gr  πρόκειται για fake news αφού καμία παραίτηση δεν υποβλήθηκε στη διοίκηση του Νοσοκομείου.

 Ο   Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Χατζηγεωργίου διέψευσε κατηγορηματικά την «είδηση» περί παραίτησης Πνευμονολόγου, επισημαίνοντας πως αναμένεται η ένταξη στο Νοσοκομείου ενός ακόμη πνευμονολόγου, μόλις ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Τη δεδομένη στιγμή το Νοσοκομείο Κατερίνης είναι στελεχωμένο με  2 Πνευμονολόγος, ωστόσο ο ένας είναι σε αναρρωτική άδεια.

Αξίζει να σημειωθεί  πως υπάρχει ανοιχτή θέση ενός επικουρικού Πνευμονολόγου για το Νοσοκομείο Κατερίνης, αλλά – δυστυχώς – δεν έχει ανταποκριθεί κανένας ιατρός για να καλυφθεί η θέση, την ιδιαίτερα αυτή κρίσιμη στιγμή  της πανδημίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σοφία Μαυρίδου:“Ενισχύουμε έμπρακτα τον πολιτισμό και δίνουμε βήμα και φωνή σε κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς”

Επιστολή Δημάρχου Κατερίνης προς τους Βουλευτές Πιερίας για τον διαγωνισμό εκμίσθωσης παραθαλάσσιων εκτάσεων στη Καλλιθέας

Επιχορήγηση του Δήμου Δίου-Ολύμπου με 231.700€ για την αποπληρωμή υποχρεώσεων παλαιοτέρων ετών από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις