Τοπικά

Παράδοση – παραλαβή στη ΔΕΥΑΚ | Μπουσνάκης φεύγει, Συμεωνίδης έρχεται!

Μέσα σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, έγινε η τελετή παράδοσης – παραλαβής στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Κατερίνης.
Ειδικότερα, ο απερχόμενος πρόεδρος Αστέριος Μπουσνάκης, «παρέδωσε» τα καθήκοντά του, στο νέο πρόεδρο Ιωάννη Συμεωνίδη, παρουσία των εργαζομένων και στελεχών της επιχείρησης.

Ο κος Μπουσνάκης, ευχήθηκε στο νέο πρόεδρο, καλή επιτυχία στα καθήκοντά του επισημαίνοντας ότι «μέσα σε πνεύμα συνεργασίας, το οποίο διαχρονικά διέπει τη λειτουργία της ΔΕΥΑΚ, θα είναι στη διάθεσή του για ό, τι χρειαστεί».
Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά για την αρμονική συνεργασία τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο, όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ, καθώς και τους υπαλλήλους της επιχείρησης.
Από την πλευρά του, ο κος Συμεωνίδης συνεχάρη τον κο Μπουσνάκη για τη συνέπεια με την οποία λειτούργησε η ΔΕΥΑΚ, ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο, τονίζοντας ότι «με υπευθυνότητα θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προς όφελος των δημοτών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σοφία Μαυρίδου:“Ενισχύουμε έμπρακτα τον πολιτισμό και δίνουμε βήμα και φωνή σε κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς”

Επιστολή Δημάρχου Κατερίνης προς τους Βουλευτές Πιερίας για τον διαγωνισμό εκμίσθωσης παραθαλάσσιων εκτάσεων στη Καλλιθέας

Επιχορήγηση του Δήμου Δίου-Ολύμπου με 231.700€ για την αποπληρωμή υποχρεώσεων παλαιοτέρων ετών από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις

Στενή συνεργασία Δήμου Κατερίνης & Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας | Από κοινού δρομολογούνται σημαντικά έργα και υποδομές