Τοπικά

Παράδοση – παραλαβή στη ΔΕΥΑΚ | Μπουσνάκης φεύγει, Συμεωνίδης έρχεται!

Μέσα σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, έγινε η τελετή παράδοσης – παραλαβής στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Κατερίνης.
Ειδικότερα, ο απερχόμενος πρόεδρος Αστέριος Μπουσνάκης, «παρέδωσε» τα καθήκοντά του, στο νέο πρόεδρο Ιωάννη Συμεωνίδη, παρουσία των εργαζομένων και στελεχών της επιχείρησης.

Ο κος Μπουσνάκης, ευχήθηκε στο νέο πρόεδρο, καλή επιτυχία στα καθήκοντά του επισημαίνοντας ότι «μέσα σε πνεύμα συνεργασίας, το οποίο διαχρονικά διέπει τη λειτουργία της ΔΕΥΑΚ, θα είναι στη διάθεσή του για ό, τι χρειαστεί».
Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά για την αρμονική συνεργασία τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο, όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ, καθώς και τους υπαλλήλους της επιχείρησης.
Από την πλευρά του, ο κος Συμεωνίδης συνεχάρη τον κο Μπουσνάκη για τη συνέπεια με την οποία λειτούργησε η ΔΕΥΑΚ, ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο, τονίζοντας ότι «με υπευθυνότητα θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προς όφελος των δημοτών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συνάντηση του δημάρχου Κατερίνης με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών | Επιπλέον χρηματοδότηση για το οδικό έργο Μ. Μηλιάς-Καρυών

Δήμος Κατερίνης: Έκτακτη επιχορήγηση 796.230,63 από το Υπουργείο Εσωτερικών – Επιπλέον 73.380 ευρώ για την θέρμανση στα σχολεία

Δήμος Κατερίνης: 1.786.289 ευρώ από ιδίους πόρους για την ολοκλήρωση ανέγερσης του Πολιτιστικού Κέντρου -Υπεγράφη η συμπληρωματική σύμβαση με τον ανάδοχο