1 ΘΕΜΑ Τοπικά

Βόρεια Πιερία: Απάτη για πώληση αυτοκινήτου, μέσω διαδικτυακής αγγελίας, με λεία 6.800 ευρώ!

Έδωσε  6.800  ευρώ για να αγοράσει   αυτοκίνητο    που είδε σε αγγελία στο διαδίκτυο και έπεσε θύμα απάτης. Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριου, όπου ένας κάτοικος του δήμου Πύδνας Κολινδρού είδε την αγγελία πώλησης του οχήματος στο διαδίκτυο και κατέβαλε μέσω τραπέζης το ποσό των 6.800 ευρώ. Αφού είδε τις μέρες να περνούν και επικοινωνία να μην υπάρχει τελικά υποψιάστηκε τι συνέβη και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Τελικά οι δράστες εντοπίστηκαν. Πρόκειται για μια γυναίκα, και ένα άγνωστο συνεργό της, για τους οποίους έχει σχηματιστεί δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας Κολινδρού για το αδίκημα της απάτης.

  Επισημαίνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία συμβουλεύει με κάθε ευκαιρία για μεγάλη προσοχή σε αγορές που γίνονται μέσω διαδικτύου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σοφία Μαυρίδου:“Ενισχύουμε έμπρακτα τον πολιτισμό και δίνουμε βήμα και φωνή σε κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς”

Επιστολή Δημάρχου Κατερίνης προς τους Βουλευτές Πιερίας για τον διαγωνισμό εκμίσθωσης παραθαλάσσιων εκτάσεων στη Καλλιθέας

Επιχορήγηση του Δήμου Δίου-Ολύμπου με 231.700€ για την αποπληρωμή υποχρεώσεων παλαιοτέρων ετών από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις