Οικονομία / Επιχειρήσεις

Με τιμή εκκίνηση τα 200 ευρώ! Δημοπρατούνται ξενώνας και κολυμβητήριο στο Αθλητικό Κέντρο Κολινδρού

Πόλο έλξης και μοχλό τουριστικής ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή, αναμένεται να αποτελέσει ξανά το Αθλητικό Κέντρο «ΕΥΑΓΓΕΛΌΣ ΠΟΛΥΖΟΣ» στον Κολινδρό, το οποίο τα τελευταία χρόνια είχε εγκαταλειφθεί.  Ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού προχωρά σε  φανερή πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του ξενώνα  και του κολυμβητηρίου (μαζί με τους χώρους εστίασης) με τιμή εκκίνηση τα 200 ευρώ μηνιαίος!   Ο δημόσιος φανερός διαγωνισμός θα γίνει την Τρίτη 13 Απριλίου 2021 και ώρα 10.00 το πρωί, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Αιγίνιο.  

 Το Αθλητικό Κέντρο Κολινδρού «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ»  Βρίσκεται σε μία πευκόφυτη περιοχή με εξαιρετική θέα. Έχει γήπεδα ποδοσφαίρου, basket, tennis κλπ καθώς και ξενώνα 16 δωματίων, κολυμβητήριο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων κλπ. Στους χώρους του έχουν φιλοξενηθεί σημαντικά αθλητικά γεγονότα εθνικού αλλά και διεθνούς επιπέδου, που διοργανώθηκαν σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Από τους χώρους του Αθλητικού Κέντρου μας πέρασαν πολύ σημαντικά ονόματα της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης, όπως οι Γιώργος Βασιλακόπουλος, Κώστας Πολίτης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Κώστας Τσαρτσαρής, Σοφοκλής Σχορτσανίτης κ.ά.

     Με σκοπό ένα νέο ξεκίνημα, ο δήμος Πύδνας Κολινδρού  πραγματοποίησε πρόσφατα ανακαίνιση του ξενώνα και του κολυμβητηρίου. «Επιθυμία μας είναι να μισθωθούν οι χώρου αυτοί, με πρόθεση την καλύτερη αξιοποίηση ολοκλήρου του Αθλητικού Κέντρου», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Ανέστης Μανωλας.

 Δείτε την Διακήρυξη του διαγωνισμού ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γεώργιος Κωνσταντόπουλος: “Tο δόγμα ”παράγω και εξάγω” είναι αυτό που θα δώσει στην Ελλάδα την θέση που της αξίζει στον διεθνή ρόλο”

Συνάντηση της Διοίκησης και Μελών του ΣΕΒΕ με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ για την επόμενη ημέρα των Βιομηχανικών Περιοχών

Χατζηχριστοδούλου: «Αιτία αθέμιτου ανταγωνισμού σε βάρος της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας η επίδειξη μοριακού ή rapid τεστ»