Χωρίς κατηγορία

Μετά από αίτημα της Άννας Μάνη – Παπαδημητρίου | Δωρεά χιλιάδων ευρώ της «ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Σ.» στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Πιερίας

Η Βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ. Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου ευχαρίστησε τη Διοίκηση της εταιρίας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Σ. για την άμεση και θετική ανταπόκριση στο αίτημα που είχε θέσει προσωπικά, για ενίσχυση και ανανέωση του ορειβατικού εξοπλισμού των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λιτοχώρου και Κατερίνης. 

      Προ ολίγων ημερών, παραδόθηκε στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος στην Αθήνα, ο πλήρης ορειβατικός εξοπλισμός που χρησιμοποιείται στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης (ρουχισμός, κράνη, φορεία ειδικού τύπου, ζώνες, σακίδια και άλλα μέσα ατομικής προστασίας).

     Η τελετή παράδοσης έλαβε χώρα παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου κ. Στέφανου Κολοκούρη, του Υπαρχηγού Αντιστράτηγου κ. Ιάκωβου Κλεφτοσπύρου, του Αντιπροέδρου της εταιρίας κ. Ιάκωβου Καργαρώτου και λοιπών εκπροσώπων αυτής. 

Σε ανοιχτή διαρκή σύνδεση μέσω του διαδικτύου, συμμετείχαν επίσης ο Διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών  (ΔΙ.ΠΥ.Ν.) Πιερίας κ. Παναγιώτης Πατσιαλής, ο Αναπληρωτής Διοικητής της Π.Υ. Κατερίνης κ. Κυριάκος Τριανταφυλλίδης και ο Διοικητής της Π.Υ. Λιτοχώρου κ. Αναστάσιος Καρατζάς.

   Τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος της περιοχής μας προστρέχουν με τις λοιπές διασωστικές ομάδες, με αυταπάρνηση και κίνδυνο της ζωής τους, στα ορειβατικά ατυχήματα που γίνονται στον Όλυμπο, ένα βουνό με απαράμιλλο φυσικό κάλλος, ένα μνημείο διεθνούς ακτινοβολίας για την Πιερία αλλά και για όλη την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου στο Δημοτικό Σχολείο Νέων Πόρων με προσκεκλημένη την συγγραφέα Λητώ Τσακίρη-Παπαθανασίου

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στη Γενική Γραμματεία Πρωτοβάθμιας  – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και  Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Διακοπή μαθημάτων λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών στο Δημοτικό Σχολείο Ρητίνης – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα στο Γυμνάσιο

Θωμάς Αναστασιάδης: “Μας αρέσει ένας Δήμος στον οποίο εκλέγεται Συμπαραστάτης του Δημότη μια υποψήφια δημοτική σύμβουλος του δημάρχου;”