Κοινωνία

Πράξη ανθρωπιάς από Κουκοδήμο και ΠΑΕ Πιερικός | Κάλυψαν τα έξοδα για το χειρουργείο ενός συνανθρώπου μας

Το κοινωνικό τους πρόσωπο,   την αγάπη τους και την ευαισθησία τους για την υγεία των ανθρώπων έδειξαν σήμερα ο Δήμαρχος Κατερίνης  Κώστας Κουκοδήμος και η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες κάλυψαν τα ιατρικά έξοδα ενός συντοπίτη μας που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το φάκελο με τα χρήματα παρέλαβε ο κ. Νίκος Νάκας, προκειμένου να τα δώσει στον άνθρωπο που τα έχει άμεσα ανάγκη. «Με μεγάλη μου  χαρά και τιμή παρέλαβα από τα χέρια του Δημάρχου Κατερίνης και του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ φάκελο με οικονομική ενίσχυση για την πλήρη κάλυψη των εξόδων σε συντοπίτη μας για σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση! Ο Δήμαρχος μας Κώστας Κουκοδήμος καθώς και ο Πρόεδρος του Πιερικού μας Σταύρος Νατσιάβας εύχονται ολόψυχα στον συντοπίτη μας να πάνε όλα καλά και να γυρίσει στο σπίτι του στους δικούς του ανθρώπους  σε όλους εμάς και στις υποχρεώσεις του δυνατός και σιδερένιος», ανέφερε ο κ. Νάκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου προς Οικουμενικό Πατριάρχη: «Η Ορθοδοξία και ολόκληρη η Οικουμένη έχει ανάγκη την παρουσία σας περισσότερο από ποτέ»