Τοπικά

Υγειονομικό υλικό στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους παρέδωσε η Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας

Αναγνωρίζοντας το πολυσχιδές κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος η Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας προχώρησε σε χορηγία πιστοποιημένου υγειονομικού υλικού και συγκεκριμένα αντισηπτικών για τις ανάγκες των εμπερίστατων οικογενειών, των Ιερών Ναών και των φιλανθρωπικών δομών της τοπικής Εκκλησίας, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που λαμβάνονται προληπτικά  για την καταπολέμηση της διασποράς τουκορωνοϊού.

          Τα είδη παραδόθηκαν από τον Νομικό Σύμβουλο της Τράπεζας κ. Γεώργιο Μπαλάτοστους υπεύθυνους ιερείς του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Ο Τροφοδότης» π. Σταύρο Κοσέογλου και π.Ιωάννη Σαββίδη ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του  έργου της Ιεράς Μητροπόλεως, προκειμένου να διανεμηθούνκαι να συνδράμουν στην υγειονομική θωράκιση από την πανδημία.

          Θερμές ευχαριστίες προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας για την πρωτοβουλία αυτή, εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, ο οποίος  υπογράμμισε ότι «η  συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί  μια πράξη  ανθρωπιάς από την Συνεταιριστική Τράπεζαιδίως σε συνθήκες υγειονομικής κρίσης, καθώς αποδεικνύουν έμπρακτα την ύπαρξη αξιών όπως την αλληλεγγύη και την κοινωνική ευαισθησία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Π.Ε. Πιερίας αρωγός στις δράσεις του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης και στη φιλανθρωπική συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά

Ανέστης Μανώλας: «Δεν έχω κάνει μήνυση σε δημοτικούς υπαλλήλους – Αυτά που λέγαμε προεκλογικά ισχύουν: Όλα στο φως!»