Τοπικά

Συνάντηση του Δημάρχου Δίου Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

Ουσιαστική και γόνιμη συνάντηση είχε ο ΔήμαρχοςΔίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών ΣτέλιοΠέτσα, κατά την πρόσφατηεπίσκεψή του στο ΥπουργείοΕσωτερικών, στην Αθήνα.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον αναπληρωτή Υπουργό σχετικά με το φάκελουποβολήςπροτάσεων και μελετών του Δήμου στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Τόσο ο Δήμος, όσο και η ΔΕΥΑΔΟΛ, μέχρι το τέλοςΑπριλίου 2021, θα έχουνυποβάλειμελέτες σε όλους τους άξονες προτεραιότητας του Προγράμματος, που δικαιούνται.

Στη συνάντησηοριστικοποιήθηκεεπίσης η ένταξη του Δήμου στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», για την κατασκευή καταφυγίουαδεσπότωνζώωνσυντροφιάς, προϋπολογισμού 372.000€.

Επιπλέοναντικείμενο της συνάντησηςήταν και η χρηματοδότηση του Δήμουαπό το Υπουργείο, για την κάλυψηδαπανών που αφορούντελεσίδικεςδικαστικέςαποφάσειςπαρελθόντωνετών.

Ευχαριστούμε τον αναπληρωτή Υπουργό κ. ΣτέλιοΠέτσα για το σύνολο της συνεργασίας μας και για τη διαρκή στήριξη και αρωγή του Υπουργείου Εσωτερικών στον ΔήμοΔίου-Ολύμπου.

Ευελπιστούμεότι οι αναμενόμενεςεντάξεις στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» θα βελτιώσουνσημαντικά τις υποδομές και τις υπηρεσίες του Δήμου προς τους δημότες και θα αντιμετωπίσουνχρόνιαπροβλήματα, σε τομείςόπως η αγροτική οδοποιία, η ύδρευση, οι κτιριακέςυποδομές, αλλά και σε θέματαπεριβάλλοντος, καινοτομίας και ψηφιακήςσύγκλισης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Να προωθηθούν τα αρδευτικά έργα και να επεκταθεί η αντιχαλαζική προστασία από αέρος στην Πιερία

Μουσική πανδαισία στη συναυλία αλληλεγγύης του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, της Δημοτικής Χορωδίας Αιγινίου και της Γλυκερίας για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους