Τοπικά

Συνάντηση του Δημάρχου Δίου Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

Ουσιαστική και γόνιμη συνάντηση είχε ο ΔήμαρχοςΔίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών ΣτέλιοΠέτσα, κατά την πρόσφατηεπίσκεψή του στο ΥπουργείοΕσωτερικών, στην Αθήνα.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον αναπληρωτή Υπουργό σχετικά με το φάκελουποβολήςπροτάσεων και μελετών του Δήμου στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Τόσο ο Δήμος, όσο και η ΔΕΥΑΔΟΛ, μέχρι το τέλοςΑπριλίου 2021, θα έχουνυποβάλειμελέτες σε όλους τους άξονες προτεραιότητας του Προγράμματος, που δικαιούνται.

Στη συνάντησηοριστικοποιήθηκεεπίσης η ένταξη του Δήμου στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», για την κατασκευή καταφυγίουαδεσπότωνζώωνσυντροφιάς, προϋπολογισμού 372.000€.

Επιπλέοναντικείμενο της συνάντησηςήταν και η χρηματοδότηση του Δήμουαπό το Υπουργείο, για την κάλυψηδαπανών που αφορούντελεσίδικεςδικαστικέςαποφάσειςπαρελθόντωνετών.

Ευχαριστούμε τον αναπληρωτή Υπουργό κ. ΣτέλιοΠέτσα για το σύνολο της συνεργασίας μας και για τη διαρκή στήριξη και αρωγή του Υπουργείου Εσωτερικών στον ΔήμοΔίου-Ολύμπου.

Ευελπιστούμεότι οι αναμενόμενεςεντάξεις στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» θα βελτιώσουνσημαντικά τις υποδομές και τις υπηρεσίες του Δήμου προς τους δημότες και θα αντιμετωπίσουνχρόνιαπροβλήματα, σε τομείςόπως η αγροτική οδοποιία, η ύδρευση, οι κτιριακέςυποδομές, αλλά και σε θέματαπεριβάλλοντος, καινοτομίας και ψηφιακήςσύγκλισης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σοφία Μαυρίδου:“Ενισχύουμε έμπρακτα τον πολιτισμό και δίνουμε βήμα και φωνή σε κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία ανάδειξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς”

Επιστολή Δημάρχου Κατερίνης προς τους Βουλευτές Πιερίας για τον διαγωνισμό εκμίσθωσης παραθαλάσσιων εκτάσεων στη Καλλιθέας

Επιχορήγηση του Δήμου Δίου-Ολύμπου με 231.700€ για την αποπληρωμή υποχρεώσεων παλαιοτέρων ετών από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις

Στενή συνεργασία Δήμου Κατερίνης & Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας | Από κοινού δρομολογούνται σημαντικά έργα και υποδομές