Τοπικά

Συνάντηση του Δημάρχου Δίου Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

Ουσιαστική και γόνιμη συνάντηση είχε ο ΔήμαρχοςΔίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών ΣτέλιοΠέτσα, κατά την πρόσφατηεπίσκεψή του στο ΥπουργείοΕσωτερικών, στην Αθήνα.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον αναπληρωτή Υπουργό σχετικά με το φάκελουποβολήςπροτάσεων και μελετών του Δήμου στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Τόσο ο Δήμος, όσο και η ΔΕΥΑΔΟΛ, μέχρι το τέλοςΑπριλίου 2021, θα έχουνυποβάλειμελέτες σε όλους τους άξονες προτεραιότητας του Προγράμματος, που δικαιούνται.

Στη συνάντησηοριστικοποιήθηκεεπίσης η ένταξη του Δήμου στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», για την κατασκευή καταφυγίουαδεσπότωνζώωνσυντροφιάς, προϋπολογισμού 372.000€.

Επιπλέοναντικείμενο της συνάντησηςήταν και η χρηματοδότηση του Δήμουαπό το Υπουργείο, για την κάλυψηδαπανών που αφορούντελεσίδικεςδικαστικέςαποφάσειςπαρελθόντωνετών.

Ευχαριστούμε τον αναπληρωτή Υπουργό κ. ΣτέλιοΠέτσα για το σύνολο της συνεργασίας μας και για τη διαρκή στήριξη και αρωγή του Υπουργείου Εσωτερικών στον ΔήμοΔίου-Ολύμπου.

Ευελπιστούμεότι οι αναμενόμενεςεντάξεις στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» θα βελτιώσουνσημαντικά τις υποδομές και τις υπηρεσίες του Δήμου προς τους δημότες και θα αντιμετωπίσουνχρόνιαπροβλήματα, σε τομείςόπως η αγροτική οδοποιία, η ύδρευση, οι κτιριακέςυποδομές, αλλά και σε θέματαπεριβάλλοντος, καινοτομίας και ψηφιακήςσύγκλισης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *