Παραπολιτικά

Αυτός είναι ο νέος Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Κατερίνης!

Ένα ακόμη εκπρόσωπο της νέας γενιάς επιστημόνων της Κατερίνης αξιοποιεί ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ώστε να συμβάλει με τις γνώσεις του στην καλύτερη λειτουργία του Δήμου. Πρόκειται για τον Πολιτικό Μηχανικό  Ηρακλή Καρπούζα, γιό του πρώην Βουλευτή Πιερίας Αντώνη Καρπούζα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ηρακλής Καρπούζας, στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές, ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης με τον συνδυασμό «όλοι μαζί μπορούμε» του Θανάση Λιακόπουλου.

«Ο Ηρακλής Καρπούζας πολιτικός μηχανικός Τ.Ε με τις γνώσεις και την αγάπη του για τον τόπο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τομέα του αντικειμένου του και θα συνεισφέρει στον κοινό σκοπό. Να κάνουμε το δήμο μας, ομορφότερο. Καλή αρχή Ηρακλή», ανέφερε ο Κώστας Κουκοδήμος, καλωσορίζοντας το νέο επιστημονικό συνεργάτη στο Δημαρχείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σπύρος Κουλκουδίνας | «Όλη η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ σε μια δήλωση του Αλέξη Τσίπρα και σε μία ανακοίνωση της κομματικής τους οργάνωσης»

Τη θέση του Αντιπροέδρου του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης αναλαμβάνει ο Μπάμπης Πεϊδης | Θα είναι τακτικό μέλος και στο Δ.Σ. του Δημοτικού Ραδιοφώνου

Η απάντηση Μπουσνάκη στο συνδυασμό Λιακόπουλου στα Περί Νομιμότητας Διαδικασίας «απευθείας διαπραγμάτευση χωρίς δημοσίευση»

Στο Δ.Σ. που διενεργήθηκε με τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου […]