Παραπολιτικά

Γνωστός Δικηγόρος της Κατερίνης «Βολιδοσκοπείται» από νεοσύστατο κόμμα για να είναι υποψήφιος Βουλευτής!

Τηλεφώνημα από στελέχη νεοσύστατου πολιτικού φορέα δέχθηκε ο γνωστός Δικηγόρος της Κατερίνης Βασίλης Νουλέζας, προκειμένου να συμπεριληφθείς στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις προσεχείς εκλογές στην Πιερία ή την Αθήνα.  Ο κ. Νουλέζας, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα,  δεν γνωστοποίησε το κόμμα από το οποίο του έχει γίνει κρούση, ωστόσο – σύμφωνα με πληροφορίες – πρόκειται για το κόμμα του Γιώργου Τράγκα.

Η ανάρτηση του κ. Νουλάζα

«Σήμερα υπήρξε  αναπάντεχα μάλλον επίσημη πρόταση  να μετέχω σε ψηφοδέλτιο  Ν.Πιερίας η Αθηνών απο την ηγεσία  νεοσύστατου πολιτικού κινήματος για τις προσεχείς  κοινοβουλευτικές εκλογές.

Γεγονός είναι ότι είμαι ιδιαιτέρως απογοητευμένος ,απελπισμένος απο την σύγχρονη πολιτική εκπροσώπηση τής χώρας (κυρίως για την  ατυχή , εσφαλμένη διαχείριση της  φονικής  πανδημίας και τις  δυσμενείς κοινωνικές/ οικονομικές επιπτώσεις που προκάλεσε  στο κοινωνικό σύνολο αλλα και τους  επαγγελματίες/ επιχειρηματίες  που αντιμετωπίζουν. τρομακτική έλλειψη ρευστότητας και κεφαλαίου  και αξιζουν διαρκή επαρκή οικονομική στήριξη το συνεχές  καταστροφικό lock down κοινωνικής ισοπέδωσης  αλλα και  εξοργισμένος για την επαίσχυντη, εθνομειοδοτική, κίβδηλη  “Συμφωνία των Πρεσπών”  αλλοίωσης και παραχάραξης της ιστορίας,αναγνώρισης δήθεν υφιστάμενης “Μακεδονικής” εθνότητας και γλώσσας ,   μέγιστης ταπείνωσης των Ελλήνων Μακεδόνων που ο ΣΥΡΙΖΑ ως Κυβέρνηση ψήφισε  αντίθετα με την βούληση του  διαφωνήσαντος , διαμαρτυρηθέντος ελληνικού λαού και η  διαδεχθείσα ΝΔ υποκριτικά ασυνεπέστατα προς τις  προεκλογικές διακηρύξεις της  επικύρωσε και  απαρέγκλιτα εφαρμόζει και πρέπει με  ομόφωνη απόφαση της Βουλής των Ελλήνων  να καταργηθει ) για αυτό παραμένω συνειδητά πλήρως  αποστασιοποιημένος.

Πρώτη προτεραιότητα μου προς το παρόν όοως απο το 1998 συμβαίνει  η μάχιμη Ποινική Δικηγορία και οι   εύστοχες κοινωνικές παρεμβάσεις  υπέρ των αδύναμων  του δικαίου και της αλήθειας.

Δεν απορρίπτω προκαταβολικά  την  ενδιαφέρουσα,   ειλικρινή αυτή πρόταση που υποστηρίζουν σημαίνοντες παράγοντες της τοπικής κοινωνίας και αποτελει  εξαιρετική τιμή για εμένα αλλά την εξετάζω προσηκόντως.

Θα συνεκτιμήσω  προσεκτικά, νηφάλια όλες τις παραμέτρους αλλα  και την δύσκολη εθνική συγκυρία που διέρχεται η χώρα.

Οι  γόνιμες συζητήσεις για ενδεχόμενη υποψηφιότητα μου είναι σε εξέλιξη.

Αν υπάρξει νεότερο  η “Συμφωνία Κυρίων”.

θα ανακοινωθεί.

Σίγουρα η γενέτειρα μου Πιερία δικαιούται δυναμικότερη ,αξιολογότερη πιο διεκδικητική κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.

Έχει υστερήσει και αδικηθει συνάμα σε σημαντικούς τομείς τις τελευταίες δεκαετίες κυρίως σε έργα υποδομών και ανάπτυξης.

“Έχω μέσα στην καρδιά μου την Ελλάδα!

Νοιάζομαι  , ανησυχώ και πονώ μονάχα για την Μακεδονία μας του ήρωα Παύλου Μελά και άλλων που  θυσιάστηκαν,έχυσαν  το αίμα τους και έδωσαν την ζωή τους για ναναι ελεύθερη.”

Για τους σκυθρωπούς συμπολίτες μου που δυστυχούν και υποφέρουν».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ

Δικηγόρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεγάλη τιμή για την Πιερία | Η Βουλευτής Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου παρούσα στην επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στη Βουλή

Ν.Δ.: Στις 24 Οκτωβρίου οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές | Οι «μνηστήρες» για την Προεδρία της Νομαρχιακής Οργάνωσης στην Πιερία

Η Μπέττυ Σκούφα στηρίζει Πολάκη | Διαβάστε το λόγο που η Πιερία θα πρέπει να είναι στο πλευρά του πρώην Υφυπουργού Υγείας