Παραπολιτικά

Σπύρος Κουλκουδίνας | «Όλη η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ σε μια δήλωση του Αλέξη Τσίπρα και σε μία ανακοίνωση της κομματικής τους οργάνωσης»

Με ένα αιχμηρό tweet ο Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία Σπύρος Κουλκουδίνας σχολίασε τη διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την απόφαση της Κυβέρνησης για το μη άνοιγμα  των καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Πάτρα,  λόγω αυξημένου επιδημιολογικού   υιικού φορτίου.

Ο κ. Κουλκουδίνας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, κοινοποίησε σχετικό βίντεο από την Ομάδα Αλήθειας με τις διαφορετικές δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και της Νομαρχιακής του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, γράφοντας τα εξής:  «Όλη η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ σε μια δήλωση του Αλέξη Τσίπρα και σε μία ανακοίνωση της κομματικής τους οργάνωσης Θεσσαλονίκης. Τσίπρας «Γιατί ανοίξατε την αγορά; Οργάνωση Θεσσαλονίκης: Γιατί δεν ανοίξατε την αγορά στη Θεσσαλονίκη; #αστοντρελοστηντρελατου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τη θέση του Αντιπροέδρου του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης αναλαμβάνει ο Μπάμπης Πεϊδης | Θα είναι τακτικό μέλος και στο Δ.Σ. του Δημοτικού Ραδιοφώνου

Η απάντηση Μπουσνάκη στο συνδυασμό Λιακόπουλου στα Περί Νομιμότητας Διαδικασίας «απευθείας διαπραγμάτευση χωρίς δημοσίευση»

Στο Δ.Σ. που διενεργήθηκε με τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου […]