Παραπολιτικά

Σπύρος Κουλκουδίνας | «Όλη η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ σε μια δήλωση του Αλέξη Τσίπρα και σε μία ανακοίνωση της κομματικής τους οργάνωσης»

Με ένα αιχμηρό tweet ο Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία Σπύρος Κουλκουδίνας σχολίασε τη διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την απόφαση της Κυβέρνησης για το μη άνοιγμα  των καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Πάτρα,  λόγω αυξημένου επιδημιολογικού   υιικού φορτίου.

Ο κ. Κουλκουδίνας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, κοινοποίησε σχετικό βίντεο από την Ομάδα Αλήθειας με τις διαφορετικές δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και της Νομαρχιακής του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, γράφοντας τα εξής:  «Όλη η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ σε μια δήλωση του Αλέξη Τσίπρα και σε μία ανακοίνωση της κομματικής τους οργάνωσης Θεσσαλονίκης. Τσίπρας «Γιατί ανοίξατε την αγορά; Οργάνωση Θεσσαλονίκης: Γιατί δεν ανοίξατε την αγορά στη Θεσσαλονίκη; #αστοντρελοστηντρελατου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Μπέττυ Σκούφα στηρίζει Πολάκη | Διαβάστε το λόγο που η Πιερία θα πρέπει να είναι στο πλευρά του πρώην Υφυπουργού Υγείας

Ο Βαγγέλης Λαγδάρης για τη μήνυση Μανώλα στον Πρόεδρο των Δημοτικών υπαλλήλων: «Απαράδεκτες και πρωτοφανείς ενέργειες, που ποινικοποιούν την πολική ζωή»