Πολιτική

Συνάντηση εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας και του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου με τον Υφυπουργό Οικονομικών

Με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο συναντήθηκαν στην Αθήνα,  το πρωί της Τετάρτης 7 Απριλίου, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου και ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου κ. Ευάγγελος  Γερολιόλιος.

Η συνάντηση εργασίας  διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα και με πνεύμα συνεργασίας, ενώ πραγματοποιήθηκε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος σχετικά  με θέματα και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που αφορούν γενικότερα τον Δήμο Δίου-Ολύμπου.

Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε να εξετάσει τα θέματα που τέθηκαν από την Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο. Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου από την πλευρά της δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Είχαμε μία γόνιμη συνάντηση, ενώ ανοίξαμε έναν νέο κύκλο συνεργασίας με το Υπουργείο Οικονομικών, ο οποίος εκτιμώ ότι θα έχει θετικά αποτελέσματα για τον Δήμο Δίου-Ολύμπου αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Υφυπουργό κ. Βεσυρόπουλο για την ουσιαστική του  πρόθεση να στηρίξει τις προσπάθειές μας για την  επίλυση καίριων ζητημάτων που απασχολούν τον τόπο μας».

Όλες οι πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν την επικοινωνία τους και κατά τους επόμενους μήνες με σκοπό την παρακολούθηση των θεμάτων για την εξεύρεση λύσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Η Ελληνίδα Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βιβλιοθηκών (IFLA), στην Επιτροπή Βιβλιοθήκης της Βουλής

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Κεντρική εισηγήτρια στη σημαντική νομοθετική πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων

Άννα Μάνη -Παπαδημητρίου: «Ανάγκη αποτελεσματικής προστασίας των εργαζομένων στις ψηψιακές πλατφόρμες» – Τοποθέτηση στην κοινή συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης με τον  Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κύριο Γεώργιο Γεωργαντά και εκπροσώπους των αγροτών της Πιερίας. 

Την κατά προτεραιότητα ένταξη περιοχών της Πιερίας στο Ultra – Fast Broadband, ζήτησε ο Φ. Μπαραλιάκος από τον Κ. Πιερρακάκη

Μπ.Σκούφα: Το νομοσχέδιο για τον υποτιθέμενο «εκσυγχρονισμό» του ΕΦΚΑ ανοίγει τον δρόμο για τα γαλάζια «golden boys and girls»