1 ΘΕΜΑ Κοινωνία

Ψηλά στην λίστα η Πιερία με τις μεγαλύτερες αποταμιεύσεις στις Τράπεζες

Αύξησαν τις αποταμιεύσεις τους οι Έλληνες, καθώς οι καταθέσεις – νοικοκυριών και επιχειρήσεων – κατέγραψαν αύξηση της τάξεως του 10% μέσα σε ένα εξάμηνο, ξεπερνώντας στα τέλη του 2020 τα 163 δισ. ευρώ. Με βάση τα επικαιροποιημένα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας για τις καταθέσεις ανά νομό, η Ζάκυνθος ήταν εκείνη που εμφάνισε την μεγαλύτερη αύξηση με 23,56% μεταξύ Ιουνίου και Δεκεμβρίου του 2020, ενώ ακολουθεί το Ρέθυμνο με αύξηση 17,33% κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Νομοί Κυκλάδων, Χαλκιδικής και Δωδεκανήσων με ποσά κατάθεσης ανά λογαριασμό ενισχυμένα κατά 16,63%, 15,34% και 14,75% αντίστοιχα, ενώ διψήφιο ποσοστό αύξησης καταγράφουν, επίσης, τα υπόλοιπα των κατοίκων σε Κέρκυρα, Πιερία, Καρδίτσα, Κεφαλονιά, Φλώρινα, Δυτική Αττική, Χανιά, Ηράκλειο, Ημαθία, Κιλκίς και Σάμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…

Η. Τσιτλακίδης, πρόεδρος ΕΞΕΠ: «Εντείνουμε τις επαφές  με στόχο την εύκολη σιδηροδρομική πρόσβαση της Πιερίας από όλη την Ελλάδα»

Λεπτοκαρυά: O ΥΦΕΘΑ Ν. Χαρδαλιάς πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια προτομής του Ήρωα Συνταγματάρχη Κωνσταντίνου Κόκκα

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τη συναυλία του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης και της Γλυκερίας στο 51ο Φεστιβάλ Ολύμπου