Πολιτική

Συνάντηση Α. Μάνη με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου

Η Βουλευτής επισκέφτηκε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στη συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό, κ. Λευτέρη Οικονόμου συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με την ασφάλεια των κατοίκων της Πιερίας αλλά και ζητήματα που αφορούν τις γυναίκες και τους άνδρες του Αστυνομικού Σώματος που υπηρετούν στην περιοχή.

Η Βουλευτής εξήρε τη σπουδαία προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας τόσο για την ασφάλεια των πολιτών όσο και για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Επισήμανε δε την ανάγκη να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας με ανθρώπινο δυναμικό, υλικοτεχνικό εξοπλισμό και οχήματα, ούτως ώστε να διευκολυνθεί το έργο των αστυνομικών αλλά και να προασπιστεί αποτελεσματικότερα η ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών, ιδίως κατά τους θερινούς μήνες σε μια περιοχή που αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

Ο Υφυπουργός ευχαρίστησε τη Βουλευτή για την εποικοδομητική συνάντηση και τη διαβεβαίωσε ότι θα είναι σε διαρκή επικοινωνία για την επίλυση όσο το δυνατόν περισσοτέρων ζητημάτων αφορούν την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Η Ελληνίδα Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βιβλιοθηκών (IFLA), στην Επιτροπή Βιβλιοθήκης της Βουλής

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Κεντρική εισηγήτρια στη σημαντική νομοθετική πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων

Άννα Μάνη -Παπαδημητρίου: «Ανάγκη αποτελεσματικής προστασίας των εργαζομένων στις ψηψιακές πλατφόρμες» – Τοποθέτηση στην κοινή συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης με τον  Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κύριο Γεώργιο Γεωργαντά και εκπροσώπους των αγροτών της Πιερίας. 

Την κατά προτεραιότητα ένταξη περιοχών της Πιερίας στο Ultra – Fast Broadband, ζήτησε ο Φ. Μπαραλιάκος από τον Κ. Πιερρακάκη

Μπ.Σκούφα: Το νομοσχέδιο για τον υποτιθέμενο «εκσυγχρονισμό» του ΕΦΚΑ ανοίγει τον δρόμο για τα γαλάζια «golden boys and girls»