Πολιτική

Φώντας Μπαραλιάκος | Συνάντηση με Αντιδημάρχους Δίου Ολύμπου

Με τον   Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Δίου Σάκης Καλαϊτζης και τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης Διονύσης Φολιος συναντήθηκε, σήμερα το πρωί, ο Βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ. Φώντας. Μπαραλιάκος.

Συζητήθηκαν μια σειρά θεμάτων που αφορούν στην περιοχή,  όπως η βελτίωση των βασικών αγροτικών υποδομών και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών αποτελούν προτεραιότητα για όλους μας.

Ο κ. Μπαραλιάκος, ενημερώθηκε  εκτενέστατα από τους Αντιδημάρχους για τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί για το προσεχές διάστημα και για εκκρεμότητες που απαιτούν ευρύτερες συνέργειες.

«Τα ζητήματα τοπικής αυτοδιοίκησης απαιτούν στενή συνεργασία των θεσμικών εκπροσώπων του νομού σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό πράττουμε με στόχο την επιτυχή έκβαση των ανάλογων διεκδικήσεων από τα αρμόδια Υπουργεία», δήλωσε ο κ. Μπαραλιάκος, αμέσως μετά τη συνάντηση με τους 2 Αντιδημάρχους στο Δημαρχείο της Κονταριώτισσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Η Ελληνίδα Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βιβλιοθηκών (IFLA), στην Επιτροπή Βιβλιοθήκης της Βουλής

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Κεντρική εισηγήτρια στη σημαντική νομοθετική πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων

Άννα Μάνη -Παπαδημητρίου: «Ανάγκη αποτελεσματικής προστασίας των εργαζομένων στις ψηψιακές πλατφόρμες» – Τοποθέτηση στην κοινή συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης με τον  Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κύριο Γεώργιο Γεωργαντά και εκπροσώπους των αγροτών της Πιερίας. 

Την κατά προτεραιότητα ένταξη περιοχών της Πιερίας στο Ultra – Fast Broadband, ζήτησε ο Φ. Μπαραλιάκος από τον Κ. Πιερρακάκη

Μπ.Σκούφα: Το νομοσχέδιο για τον υποτιθέμενο «εκσυγχρονισμό» του ΕΦΚΑ ανοίγει τον δρόμο για τα γαλάζια «golden boys and girls»