Πολιτική

Φώντας Μπαραλιάκος | Συνάντηση με Αντιδημάρχους Δίου Ολύμπου

Με τον   Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Δίου Σάκης Καλαϊτζης και τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης Διονύσης Φολιος συναντήθηκε, σήμερα το πρωί, ο Βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ. Φώντας. Μπαραλιάκος.

Συζητήθηκαν μια σειρά θεμάτων που αφορούν στην περιοχή,  όπως η βελτίωση των βασικών αγροτικών υποδομών και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών αποτελούν προτεραιότητα για όλους μας.

Ο κ. Μπαραλιάκος, ενημερώθηκε  εκτενέστατα από τους Αντιδημάρχους για τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί για το προσεχές διάστημα και για εκκρεμότητες που απαιτούν ευρύτερες συνέργειες.

«Τα ζητήματα τοπικής αυτοδιοίκησης απαιτούν στενή συνεργασία των θεσμικών εκπροσώπων του νομού σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό πράττουμε με στόχο την επιτυχή έκβαση των ανάλογων διεκδικήσεων από τα αρμόδια Υπουργεία», δήλωσε ο κ. Μπαραλιάκος, αμέσως μετά τη συνάντηση με τους 2 Αντιδημάρχους στο Δημαρχείο της Κονταριώτισσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: 11.700 νέοι διορισμοί εκπαιδευτικών – 1100 ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί στα σχολεία – Ομιλία στην Ολομέλεια στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Ενίσχυση των Ευζώνων, του Προμαχώνα και των λοιπών χερσαίων πυλών της χώρας – λειτουργία επί 24ωρου βάσεως