Πολιτική

Με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου συναντήθηκε η Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου

Μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση είχε η Βουλευτής με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, κ. Στάθη Σταθόπουλο, κατά την επίσκεψή της προ ολίγων ημερών στα γραφεία του Φορέα.

Εξάλλου, μία από τις βασικές προτεραιότητες της Κυβέρνησης και του ίδιου του Πρωθυπουργού αλλά και κεντρικός πυλώνας του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» αποτελεί η πράσινη ανάπτυξη και η προώθηση δράσεων που στοχεύουν στην προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος.

Στο επίκεντρο βεβαίως της συνάντησης ήταν τα χρηματοδοτικά προγράμματα και οι στοχευμένες δράσεις του Ταμείου που αφορούν την Πιερία. Συζήτησαν τόσο για αυτά που είναι ήδη σε εξέλιξη όσο και για τα προγράμματα που πρόκειται να ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Στα ως άνω προγράμματα οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα υποβάλουν τις προτάσεις τους για χρηματοδότηση πράσινων δράσεων.

Η Βουλευτής και ο Πρόεδρος συμφώνησαν ότι θα είναι σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία, με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Πιερίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Η Ελληνίδα Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βιβλιοθηκών (IFLA), στην Επιτροπή Βιβλιοθήκης της Βουλής

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Κεντρική εισηγήτρια στη σημαντική νομοθετική πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου, στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων

Άννα Μάνη -Παπαδημητρίου: «Ανάγκη αποτελεσματικής προστασίας των εργαζομένων στις ψηψιακές πλατφόρμες» – Τοποθέτηση στην κοινή συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης με τον  Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κύριο Γεώργιο Γεωργαντά και εκπροσώπους των αγροτών της Πιερίας. 

Την κατά προτεραιότητα ένταξη περιοχών της Πιερίας στο Ultra – Fast Broadband, ζήτησε ο Φ. Μπαραλιάκος από τον Κ. Πιερρακάκη

Μπ.Σκούφα: Το νομοσχέδιο για τον υποτιθέμενο «εκσυγχρονισμό» του ΕΦΚΑ ανοίγει τον δρόμο για τα γαλάζια «golden boys and girls»