Τοπικά

Επιμελητήριο και Περιφερειακή Ενότητα δίνουν συνέχεια στη συνεργασία τους μέσα από νέες, δυναμικές συνέργειες

Συνέχεια στην εποικοδομητική τους συνεργασία δίνουν το Επιμελητήριο και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με μία σειρά δυναμικών συνεργειών προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των επαγγελματιών της περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου είχε χθες το απόγευμα συνάντηση εργασίας με την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου προκειμένου να υποστηρίξουν από κοινού μια σειρά δράσεων για το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τα όσα συζητήθηκαν και συναποφασίστηκαν η Π.Ε Πιερίας πρόκειται να συμμετέχει στις φετινές πασχαλινές δράσεις που σχεδιάζει το Επιμελητήριο σύμφωνα πάντα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Παράλληλα η κ. Μαυρίδου εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για την εξέλιξη των εργασιών στο μεγάλο εγχείρημα της δημιουργίας του Μουσείου των Επαγγελμάτων από το Επιμελητήριο Πιερίας και εξέφρασε την πλήρη στήριξή της, όπου χρειαστεί, για την αποπεράτωση των εργασιών.

Επιπλέον, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, τόσο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου όσο και η αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισαν για μία ακόμη φορά την ανάγκη της ενιαίας προβολής του νομού και προσδιόρισαν στοχευμένες δράσεις που μπορούν να αναπτύξουν από κοινού προκειμένου να ενισχυθεί το τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Τέλος οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα πρέπει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ο θεσμός της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας όπου, όπως αποφασίστηκε, η συνεργασία μεταξύ του Επιμελητηρίου και της Αντιπεριφέρειας θα συνεχιστεί και θα εμπλουτιστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Δήμος Κατερίνης: Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Πρόταση Μάνη στη Βουλή για λειτουργία Ξενόγλωσσου Τμήματος στην Πιερία, σε συνεργασία με το τμήμα (Logistics – Σύσταση Οργανικών Θέσεων Κληρικών {ΒΙΝΤΕΟ}

Προχειρότητες από τον Δήμο Κατερίνης! Αναβάλλεται για τον… Οκτώβριο το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το περιβάλλον…