Οικονομία / Επιχειρήσεις

Στη «ΧΟΥΤΟΣ Catering» η εκμετάλλευση του Αθλητικού Κέντρου Κολινδρού

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βαγγέλης Μπαντές

Μία νέα εποχή ξεκινά για το  Αθλητικό Κέντρο του  Κολινδρού, καθώς αρχές Καλοκαιριού αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες ο νέος χώρος εστίασης και ψυχαγωγίας στο  κολυμβητήριο, με στόχο να αποτελέσει και πάλι πόλο έλξης, αποκτώντας την παλιά του αίγλη, όταν ο χώρος  κατακλύζονταν από κόσμο από την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.  

Ο ανάδοχος  που κέρδισε στη δημοπρασία του δήμου Πύδνας Κολινδρού τους χώρους εστίασης του κολυμβητηρίου και του ξενοδοχείου είναι η εταιρεία  «ΧΟΥΤΟΣ Catering».  Το τίμημα που θα καταβάλει ο νέος ενοικιαστής  στον Δήμο είναι 450 ευρώ μηνιαίος, ενώ η διάρκεια εκμίσθωσης έχει οριστεί στα 12 έτη.  

Ποια είναι η εταιρεία «ΧΟΥΤΟΣ Catering»

Η  εταιρία   «ΧΟΥΤΟΣ Catering» ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής εστίασης το 1983. Εμπνευστής και δημιουργός του εγχειρήματος είναι ο κ. Αντώνης  Χούτος, ο οποίος  ορμώμενος από το πάθος του για την προβολή της ελληνικής κουζίνας, ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το χώρο του επισιτισμού.  

Στη μακρόχρονη διαδρομή της, η ΧΟΥΤΟΣ CATERING ΑΕ, εκτός από τη διοργάνωση εκδηλώσεων και δεξιώσεων κάθε τύπου, δραστηριοποιείται στο βιομηχανικό catering, στη μαζική σίτιση νοσοκομείων και Πανεπιστημίων ενώ έχει αναπτύξει τη λειτουργία κυλικείων και εστιατορίων σε ολόκληρη την επικράτεια.

Διαθέτει υπερσύγχρονα εργαστήρια παρασκευής τροφίμων, στη Θεσσαλονίκη, το Βόλο και την Κομοτηνή και απασχολεί περισσότερους από 400 εξειδικευμένους και έμπειρους εργαζόμενους.

Ο κ. Αντώνης Χούτος

Κορωνίδα όλων όμως, παραμένει το κομμάτι των κοινωνικών, επαγγελματικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων με πέντε πολυχώρους στη Θεσσαλονίκη, και από έναν στην Κομοτηνή και το Βόλο. Οι δραστηριότητες της εταιρείας αναμένεται να επεκταθούν και στην Πιερία, με την εκμετάλλευση των χώρων του Αθλητικού Κέντρου Κολινδρού.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος χώρος τα τελευταία χρόνια παρέμεινε ανεκμετάλλευτος. Η Δημοτική Αρχή Πύδνας Κολινδρού, τους τελευταίους μήνες, προχώρησε στη συντήρηση των εγκαταστάσεων  του κολυμβητηρίου και του ξενοδοχείου, με σκοπό το Αθλητικό Κέντρο του Κολινδρού, που τις προηγούμενες δεκαετίες φιλοξένησε  σημαντικά αθλητικά γεγονότα εθνικού αλλά και διεθνούς επιπέδου, να αποκτήσει την παλιά του αίγλη.

Καθοριστικό ρόλο στην όλη προσπάθεια αναμένεται να παίξει  και ο νέος επενδυτής κ. Αντώνης Χούτος  που ανέλαβε την εκμετάλλευση των χώρων.       

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ταξίδι εξοικείωσης σε Θεσσαλονίκη και Πιερία για ξένους τουριστικούς πράκτορες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η Olympia Electronics συμβάλει για το περιβάλλον στα πλαίσια της πολιτικής εταιρικής ευθύνης  “Think Green”  που εφαρμόζει

Νέες ευκαιρίες χρηματοδότησης από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας ύψους 1,16 δις ευρώ για νεοφυείς και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

ΣΕΒΕ: Ιστορικό υψηλό εξαγωγών στα 40 δις ευρώ το 2021, πλησιάζοντας στον στρατηγικό στόχο εξωστρέφειας του 25% που έχει θέσει ο ΣΕΒΕ

Ψηφιοποιημένες υπηρεσίες στο Επιμελητηρίο Πιερίας εξ αποστάσεως και με ασφάλεια μέσω της εφαρμογής e-Επιμελητήριο